Tgrt Haber
08 May 2014 16:47

Gökçe öğrencilere konser verdi

Düzce Üniversitesinin bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği Bahar Şenlikleri Gökçe konseri ile başladı. Yoğun katılımın olduğu konserde gençler öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Gökçe öğrencilere konser verdi
gökçe konser,düzce üniversitesi,

Düzce Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri başladı. Organizasyonu ZED Ajansın üstlendiği şenliklerin ilk gününde DJ Uğur'un hemen ardından sahne alan pop sanatçısı Gökçe, alanı dolduran hayranlarına coşkulu saatler yaşattı. Seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler gönüllerince eğlendi. Sanatçıya çiçek takdim eden Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Gökçe ve konser alanını dolduranlar ile birlikte son günlerin modası haline gelen selfie yapmayı da ihmal etmedi. Halka da açık olan konserler sorunsuz sona erdi. Konserlerin ikinci gününde Gece Yolcuları son gününde ise Ferhat Göçer sahne alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...