Tgrt Haber
06 Eylül 2021 14:59

Gonca Vuslateri'nin paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, evine kurulum için gelen ekibi 'hayvanlarınızı odaya kapatın' dedikleri için eve almadığını belirten bir paylaşım yapınca sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Kimileri Vuslateri'nin tepkisinin haklı, kimileri ise aşırı olduğunu belirtti.

Gonca Vuslateri'nin paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü
gonca vuslateri,,köpek,,evcil hayvan,,çalışan,,tamirci,,sosyal medya,

Oyuncu Gonca Vuslateri, attığı bir Tweet ile sosyal medyada gündem oldu. Televizyon kurulumu için evine gelen ekibi, köpeklerini odaya kapatmasını talep etmeleri sebebiyle eve almadığını belirten ünlü oyuncunun bu tutumunu kimileri doğru bulurken kimileri ise eleştirdi. Sosyal medyada gündem olması üzerine Vuslateri, başka bir paylaşımla eleştirileri yanıtladı.

Evcil hayvanını başka bir odaya kapatmalarını isteyen kurulum ekibini eve almadığını belirten oyuncuya, köpeklerin de evin bireyi olduğunu belirterek destek olan sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra tepkiler de oldukça fazlaydı. Tepkisinin aşırı olduğunu ya da çalışanların alerjisinin olabileceğini belirten kullanıcıların yorumlarının artması üzerine Vuslateri, başka bir paylaşın daha yaptı. 

Gonca Vuslateri'nin paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü

"KAPIDAN GERİ GÖNDERİRİZ"

İlk paylaşımında köpeğiyle birlikte çektirdiği bir fotoğraf karesini kullanarak "Televizyon kurulumu için gelen ekibiniz 'hayvanınızı odaya kapatın' derse biz de onları kapıdan geri göndeririz efendim..." ifadelerini kullanan oyuncu, bu sözlerine gelen tepkilerin ardından yaptığu diğer paylaşımında ise şöyle konuştu:

"Beni çok seven olmasın. Yalnızca iyi biriyim diye de çırpınmam. Bunlar büyük sorumluluklar kardeşim.. Hayvanlarım ev arkadaşlarımdır. Alerjisi olan ‘alerjim var’ diyecek. Odaya kapatın demeyecek. Bitti gitti. Memleketi karşıma alırım ki. Üslup önemli"

"Bu konuda iki kişi varsa bana destek veren bana yeter. Dünya kötülerle dolu, benim televizyon konum önceliğiniz olmasın. Siz o kötülerle uğraşın... biraz da biz izleyelim, alkışlayalım... "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...