Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 12:25

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Cihat Süverioğlu son haliyle şaşırttı

TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran, sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olan Gönül Dağı'nda rol alan Cihat Süvarioğlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Cihat Süverioğlu son haliyle şaşırttı
gönül dağı,Cihat Süvarioğlu

Başladığı ilk günden beri ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakteriyle seyirci karşısına çıkan Cihat Süvarioğlu, dizinin sezon finaline girmesiyle soluğu tatilde aldı. Tatilde de sosyal medya paylaşımlarına ara vermeyen ünlü isim, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Tatilden fotoğraf paylaşan genç oyuncu uzamış saçları ve sakalları ile takipçilerini şaşırttı. Dizideki Ramazan halinden hiç eser kalmayan oyuncunun sportif tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Cihat Süverioğlu son haliyle şaşırttı

GÖNÜL DAĞI ÇEKİMLERİ İÇİN TARİH BELLİ

İzleyicileri güldürmeyi başaran, Ramazan karakteriyle ön plana çıkan Cihat Süvarioğlu, sette de çalışma arkadaşlarına yaptığı şakalarla biliniyor. Geçtiğimiz ay sezon finali yapan Gönül Dağı dizisinin oyuncuları Eylül ayında yeniden sette olacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...