Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 11:49

Grimes Elon Musk'la ayrılık nedenini şarkıda anlattı! Meğer...

Elon Musk ile şarkıcı Grimes'ın ayrılığının nedeni Musk'ın iş yoğunluğunu olarak aktarılsa da Grimes'ın yazdığı şarkıda gerçek ortaya çıktı.

Grimes Elon Musk'la ayrılık nedenini şarkıda anlattı! Meğer...
grimes,,elon musk,,ayrılık,,şarkı,

Dünyanın en zengin isimlerinden Elon Musk, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Grimes ile 3 yıllık ilişkisini bitiren Musk, ayrılığın nedeni olarak iş yoğunluğunu göstermişti. İşi nedeniyle sıklıkla şehir dışında bulunan Musk'ın bu nedeni birçok kişi tarafından kabul görmüştü ki Grimes, asıl nedenin iş yoğunluğu olmadığını yeni şarkısında anlattı. 

1,5 yaşındaki oğulları X Æ A-Xii için sıklıkla bir araya geleceklerini söyleyen çiftin ayrılık nedeni Elon Musk'ın sanal oyun sevdası çıktı. Grimes, yeni şarkısı Player of Games'de (Oyunların Oyuncusu) ayrılık nedenlerini ve hayal kırıklıklarını anlattı.

Grimes Elon Musk'la ayrılık nedenini şarkıda anlattı! Meğer...

Hem söz yazarı hem de albüm yapımcısı olan Grimes, şarkısında Elon Musk'ın adını vermese de dinleyenler her şeyin çok açık olduğunu dile getirdi.

Grimes, şarkısında "En büyük oyuncuya aşığım ama o her zaman oyunu benden daha çok sevecek" sözlerine yer vererek Elon Musk'ın kendisini bile unutturacak kadar oyun tutkunu olmasına atıfta bulundu.

 

Ayrıca şarkıda "Uzayın soğuk genişliğine yelken açın, aşk bile sizi yerinizde tutamaz" ifadelerini kullanan Grimes, Musk'ın uzay hayalini gerçekleştirmek için işini aşkından önde tuttuğunu da ima etti.

Öte yandan Elon Musk 27 yaşında milyoner olmadan önce video oyunları tasarlıyordu. Milyarder aradan yıllar geçse de "Halo" adlı video oyununu hâlâ tutkuyla oynadığını da söylemişti.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...