Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ocak 2018 13:02

Gripin'den yeni albüme coşkulu imza günü!

Gripin “Nasılım Biliyor Musun” adlı beşinci albümlerini hayranlarının beğenisine sundu. Çalışmanın ilk gününde grup sorularımızı da yanıtladı.

Gripin'den yeni albüme coşkulu imza günü!
gripin

Türkiye’nin sevilen gruplardan biri olan Gripin, en son 2012 yılında “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar” adlı albümü müzikseverlerle buluşmuştu. Uzun bir aradan sonra 15 Aralık 2017’de yayınladıkları “Nasılım Biliyor Musun” adlı yeni albümünün ilk imza günü ise 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleşti. Hayranlarıyla yakından ilgilenen Gripin heyecanla yeni albümlerini imzaladı. Müzikteki özgünlüğüyle başarıyı yakalayan grup son çalışmalarıyla da bu başarıyı perçinlemek istiyor. Yeni albüm heyecanıyla ilk imza gününde, hayranlarına coşku dolu  bir gün yaşatan Gripin, sorduğumuz sorulara da yanıtladı.

Gripin ‘e tek tek sorduk. Yeni albümdeki şarkılardan favorilerini seçmelerini istedik. İşte grup üyelerinin ayrı ayrı seçtiği şarkılar…

İlker Baliç: Elini Korkak Alıştırma
Murat Başdoğan: Sor Bana Sor
Arda İnceoğlu: Acemisiyim Mutluluğun
Birol Namoğlu: Nasılım Biliyor Musun, Elini Korkak Alıştırma her ikisi de favorim aslında.

Gripin  yeni albümün ilk klibini, albümle  aynı adı taşıyan “Nasılım Biliyor Musun” adlı şarkıya çekti. Klibe Zeynep Beşerler eşlik etti. Peki Gripin yeni albümden ikinci klibi hangi şarkıya çekmeyi düşünüyor?

Gripin: “Acemisiyim Mutluluğun” ya da “Hiç Utanmadan” şarkılarına ikinci klibi düşünüyoruz.

 Bu zamana kadar halk konserleri, üniversite şenlikleri ve çeşitli mekanlarda verdikleri konserlerle adından çok söz ettiren Gripin 62’den fazla şehirde de konser verdi. Peki yeni albümle birlikte konser yoğunluğu ne durumda? Sorduk…

Birol Namoğlu: Şubat ayında konserlere tekrar geri dönüyoruz. Bu ay böyle yeni albüm promosyonuna ayırdık. Şubat ayıyla birlikte turne yolculuğumuz şekillendi. Çok yakında açıklayacağız.

Gripin’in, sabırsızlıkla yeni albümlerini imzalatmak isteyen hayranları için sorduk.  Sırada bekleyen Gripin imza günü var mı?

İlker Baliç:  Muhtemelen İstanbul dışında da imza günlerimiz devam edecek.

Gripin hayranlarını, turne tadında imza günleri bekliyor diyebilir miyiz?

Birol Namoğlu: Tabi neden olmasın.

Cadde/AYLİN ELDENİZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...