Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2014 12:40

Gülben Ergen Erhan Çelik çifti balayı için bakın nereye gidecek

Yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik'le evlenen Gülben Ergen balayı için bakın nereye gidecek.

Gülben Ergen Erhan Çelik çifti balayı için bakın nereye gidecek
gülben ergen evlendi, gülben ergen kiminle evlendi, gülben ergen erhan çelik, erhan çelik kimdir, hacca gidecek,

Dün yaklaşık bir senedir birlikte olduğu ünlü televizyoncu Erhan Çelik ile evlenen Gülben Ergen balayı için nereye gidecek? Ergen düğün fotoğrafını takipçileri ile paylaşırken bakın ne not düştü? İşte tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası...Oğulları Atlas, Ares ve Güney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012'de ayrılan Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik'le dün evlendi. Hayatında ikinci defa 'Evet' diyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah törenine yakın dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın kıydığı nikah töreniyle çift dünyaevine girdi. Nikah için seçilen mekan ise Şirince'nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı. Ergen nikahtan sonra gelin damat fotoğrafını İnstagram hesabına koyarak duygularını takipçileriyle paylaştı.
Ergen, "Önce 'Güven' dedi, aşktan önce gelir 'Kabul mü?' dedi, 'Evet' dedim. Sonra saygı dedi, kabul mü, evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı. Elimi hiç bırakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün ben de hiç solmayacak söz dedi. kalbim dedim... Soyadı artık soyadım. Çelik..." diyerek duygularını dile getirdi.
BALAYI YERİNE HACCA GİDECEKLER
Gülben Ergen'in ilk eşi Mustafa Erdoğan'dan 3 oğlu, Erhan Çelik'in de ilk evliliğinden 1 oğlu var. Çocuklar nikaha katılmadı. Gülben Ergen'in İstinye'deki evinde yaşayacak olan çift, balayı yerine Hacca gidecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...