Tgrt Haber
12 Haziran 2022 13:21 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 14:00

Güldür Güldür programının 6’lı masa skecinde İmamoğlu sürprizi

Bir televizyon kanalında yayımlanan Güldür Güldür programında 6’lı masa skecinde muhalefetin 6’lı masası ele alındı. Skecin sonunda liderlerin “Aday bulamadık millete ne diyeceğiz” sözleri sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun devreye girmesi izleyenleri güldürdü.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Güldür Güldür programının 6’lı masa skecinde İmamoğlu sürprizi
Güldür Güldür,6,imamoğlu skeç

Ekranlarda yayımlanan Güldür Güldür programı zaman zaman siyasi mizah içeren skeçleri ile bir kez daha gündeme geldi. Daha önce Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gibi siyasetçilere skecinde yer veren program bu sefer muhalefetin 6’lı masasını ele aldı.

Güldür Güldür programının 6’lı masa skecinde İmamoğlu sürprizi

6’LI MASA SKECİ GÜNDEM OLDU

Bir restoranda geçen skeçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın oluşturduğu 6'lı masadaki siyasiler canlandırıldı. Siyasi liderler program yayımlanmadan önce tanıtım fragmanını sosyal medyadan paylaşarak esprili şekilde cevap verdi.

HER LİDERE AYRI TİPLEME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun faturasını ödemediği için elektriğinin kesilmesi, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü betimlendi. Masanın Cumhurbaşkanı adayını belirlememesi, 'kutlama' kelimesinin kullanılması nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'muhafazakârlar korktu' tepkisi kullanıldı. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "Bildiklerimi anlatsam var ya", DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "İki kriz çözmüş liderim", Demokrat Parti Gültekin Uysal'ın "Esnaf ziyareti yaptım kimse tanımadı" ifadeleri yer aldı. Sosyal içerikli videolarıyla gündeme gelen Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da "Artık bir şeyler söyleyelim, video çekmekten bizim partimiz ajansa döndü" şeklindeki sözleri izleyenleri güldürdü.

SKEÇTE İMAMOĞLU SÜRPRİZİ

Skecin sonunda “Ne oldu yine aday bulamadık biz bu millete ne diyeceğiz” ifadeleri sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu canlandırıldı. Fragmanda yer almayan, Mahir İpek'in canlandırdığı İmamoğlu taklidi skecin sürprizi oldu. 

Güldür Güldür programının 6’lı masa skecinde İmamoğlu sürprizi

Güldür Güldür programının 6’lı masa skecinde İmamoğlu sürprizi

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...