Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 09:47 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 11:12

Güldür Güldür’den hayranlarını üzen haber geldi! Sevilen oyuncusu kadrodan ayrılıyor!

Ekranların çok izlenen tiyatro oyunu Güldür Güldür Show’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. İddiaya göre programın sevilen oyuncularından Onur Buldu yeni bir projede yer almak amacıyla Güldür Güldür Show’a veda etti.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Güldür Güldür’den hayranlarını üzen haber geldi! Sevilen oyuncusu kadrodan ayrılıyor!
güldür güldür,onur buldu,veda

9 yıldır Güldür Güldür Show’da izleyici karşısına çıkan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu’nun yer alacağı yeni proje nedeniyle Güldür Güldür Show’dan ayrılacağı duyuruldu. Onur Buldu yeni projelere fırsat vermek adına amacıyla 9 yıldır rol aldığı yapıma veda ediyor.

“SİZİ DİNLİYORUM” İSİMLİ DİZİDE ROL ALACAK

Güldür Güldür’deki başarılı performansıyla dikkat çeken Onur Buldu, Bilal karakteriyle büyük beğeni toplamış ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Yeni yapımlarda rol almak ve yeni projelere fırsat vermek amacıyla programa veda eden oyuncunun EXXEN’de yayınlanacak yeni bir dizide rol alacak. Onur Burdu, “Sizi Dinliyorum” isimli diziyle izleyiciyle buluşacak.

Güldür Güldür’den hayranlarını üzen haber geldi! Sevilen oyuncusu kadrodan ayrılıyor!

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Güldür Güldür Show’dan ayrılacağı haberlerinin gelmesi üzerine başarılı oyuncu Onur Buldu’dan henüz resmi açıklama gelmedi. Hayranları sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getirirken yapım şirketinden ya da Onur Buldu’dan konuyla ilgili açıklama bekleniyor.

ONUR BULDU PROGRAMDAN NEDEN AYRILDI?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...