Tgrt Haber
04 Aralık 2021 11:17

Güldür Güldür'ün Mesut eniştesinin gerçek yaşı şaşırttı

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür'de performansıyla dikkat çeken Uğur Bilgin'in yaşını duyanlar inanamadı.

Güldür Güldür'ün Mesut eniştesinin gerçek yaşı şaşırttı
Mesut enişte,Güldür güldür,Uğur Bilgin&tt2;in yaşı

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür'de geniş bir hayran kitlesi olan Mesut Enişte karakterini oynayan Uğur Bilgin’in yaşı merak konusu oldu. Oyunculuk başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Bilgin’in özel hayatı da araştırılmaya başlandı. Genç komedyenin 1980 doğumlu yani 41 yaşında olduğunu öğrenenler şaşırdı. 

Güldür Güldür'ün Mesut eniştesinin gerçek yaşı şaşırttı

UĞUR BİLGİN KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Uğur Bilgin, Devlet Denizyolları emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesinde eğitim gördüğü süreçte Tiyatro Kolu’na katıldı. Eğitmi tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümüne girdi ve buradan da başarılı şekilde mezun oldu.

BKM tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişliler adlı TV dizisinde yer aldı. Aynı zamanda Sinan Çetin yönetimindeki Kağıt adlı sinema filminde de rol aldı. Bunun yanı sıra günlük yaşantıdaki her çeşit konuyu alarak komediye çeviren Güldür Güldür adlı Show programında da yer alan Uğur Bilgin; Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Özge Borak, Aylin Kontente gibi oldukça başarılı isimlerle sahne aldı. 

Güldür Güldür'ün Mesut eniştesinin gerçek yaşı şaşırttı

Ancak Bilgin, daha çok Güldür Güldür'deki performansları ile tanındı. Ekibin var olduğu zamandan beri içinde yer alan ve 8 yıldır serüvenine devam eden Bilgin'in gerçek yaşı oldukça şaşırttı. 1980 doğumlu olan Bilgin, Güldür Güldür'de oyunculuğuna devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...