Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ekim 2021 12:31

Gülşen konserinde Galatasaray'ı kızdıracak hareket! Şinanay şarkısını tezahürata çevirdiler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Adana'da konser veren şarkıcı Gülşen, sahnede zor anlar yaşadı. Beşiktaşlıların yoğun olduğu konser alanında Şinanay şarkısını söylerken mikrofonu seyirciye uzatan Gülşen, Galatasaray'a küfredildiğini duyunca utancından elleriyle yüzünü kapattı.

Gülşen konserinde Galatasaray'ı kızdıracak hareket! Şinanay şarkısını tezahürata çevirdiler
gülşen,,adana,,konser,,beşiktaş,,galatasaray,,şinanay,,29 ekim,

Ünlü Pop müzik sanatçısı Gülşen, 29 Ekim dolayısıyla Adana'da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Coşkuyla şarkı söyleyen yıldız seyircilerin de katılımıyla en sevilen şarkılarını seslendirdi. Şinanay şarkısına geçtiği esnada yaşanan olay ise hem Gülşen'i zor duruma soktu hem de Galatasaraylıları çok kızdırdı. 

Şinanay şarkısını seslendirirken kendisine eşlik etmeleri için mikrofonu seyirciye uzatan Gülşen, duydukları karşısında şoke oldu. Kalabalığın Galatasaray'a küfretmesi üzerine ne yapacağını şaşıran sanatçı, elleriyle yüzünü kapatarak utancını gösterdi.

Gülşen konserinde Galatasaray'ı kızdıracak hareket! Şinanay şarkısını tezahürata çevirdiler
Şarkıcı Gülşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sahneden kutladı.

GÖZLERİNİ KAPATIP SAHNEDEN UZAKLAŞTI

Beşiktaşlıların yoğun katılım gösterdiği konserde Şinanay şarkısına uyarlanan küfürlü tezahüratı seslendiren seyircilerin bu hareketi üzerine Gülşen, gözlerini kapatarak sahneden uzaklaştı. 

GÜLŞEN'DEN HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Galatasaray taraftarının tepkisine neden olan oalyın ardından Gülşen henüz duruma ilişkin açıklama yapmadı. 

Gülşen konserinde Galatasaray'ı kızdıracak hareket! Şinanay şarkısını tezahürata çevirdiler
Adanalılar meşaleli yürüyüşün ardından Gülşen konserine akın etti.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz hafta iki ezeli rakip arasında oynanan derbinin galibi siyah beyazlı takım olurken, statta çalınan Şinanay şarkısına gönderme yapan Beşiktaşlıların taraftar grubu Çarşı, bu kez Gülşen konserinde karşı takıma gönderme yaptı. Olayın ardından Twitter'da gündem olan Gülşen'in duruma gösterdiği tepki bazı kişiler için 'aşırı' olarak nitelendirilirken bazıları ise bu tepkiyi yetersiz bularak ünlü şarkıcıyı eleştirdi.

ADANA'DA 29 EKİM COŞKUSU

Adana Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında meşaleli yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP il teşkilatı ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Atatürk Caddesi üzerinde toplanan vatandaşlar, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve meşalelerle, marşlar okuyarak Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü. Uğur Mumcu Meydanı'nda son bulan yürüyüş yerini şarkıcı Gülşen’in verdiği konsere bıraktı. Yüzlerce vatandaşlar Gülşen’in konserinde büyük coşkuyla Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılını kutladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...