Tgrt Haber
27 Kasım 2014 13:27

Gupse Özay 'Deliha' ile gişede birinci

Yalan Dünya dizisinden tanıdığımız Gupse Özay'ın senaryosunu kendi yazdığı ve baş rolünde yer aldığı sinema filmi Deliha'nın başarısı sürüyor.

Gupse Özay 'Deliha' ile gişede birinci
deliha filmi, gupse özay, sinem, yalan dünya,

Gupse Özay, senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı Deliha filmiyle gişede fırtınalar estiriyor. Deliha, vizyona girdiği ikinci haftada da zirveyi kimseye kaptırmadı. Kahkaha fırtınası film için bu hafta sonu 247.724 bilet kesildi. BKM Film yapımı, ilk kadın kalemindan çıkan komedi filmi "DELİHA" haftasonuna neşe getirdi! Seyirci, mahallenin delikanlı kızı Zeliha'yı ve onun aşkın peşindeki macerasını çok sevdi. 'Deliha'nın ekibi izleyicisi ile buluşmak için yollara düştü. Gupse Özay rol arkadaşları ile birlikte haftasonunu İzmir ve Adanalılar ile buluşarak geçirdi. Film, ilk 3 gününde 265.767 kişi tarafından izlendi. Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ve başrolde Yalan Dünya dizisi ile parlayan Gupse Özay'ın yer aldığı komedi türündeki filmin yapımcılığını da bu türde kendisini ispatlamış olan Hakan Algül üstleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...