Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2021 14:50

Güzel oyuncu suskunluğunu bozdu! Burcu Biricik Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?

Ekrandaki yerini aldığı ilk günden beri reyting rekorlarıyla yayın hayatına devam eden Camdaki Kız ile ilgili çok konuşulacak iddialara Burcu Biricik'ten cevap geldi. Ünlü oyuncunun başrolü olduğu diziden ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geçeceği haberleri üzerine Biricik, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Güzel oyuncu suskunluğunu bozdu! Burcu Biricik Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?
camdaki kız,burcu biricik,neslihan atagül

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanarak ekranlara gelen ve ilk bölümünden itibaren geniş hayran kitlesine sahip olan Camdaki Kız'ı sevenleri üzecek iddialara açıklama gecikmedi. Dizinin en sevilen karaktörlerinden Nalan Koroğlu'nu canlandıran Burcu Biricik'in kadrodan ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geçeceği öne sürüldü. Bu iddiaların ardından Biricik, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaparak haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Güzel oyuncu suskunluğunu bozdu! Burcu Biricik Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?
Burcu Biricik 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

İkinci sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi hakkında, bir internet sitesinde, 'Nalan' karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik'in diziden ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geçeceği öne sürüldü. Bu iddiakarın sosyal medyada gündem olmasının ardından bir iddia da Biricik'in trafik kazası geçirdiği ve sağlık durumunun, kadroda yer almak için elverişli olmadığı yönünde oldu.

Güzel oyuncu suskunluğunu bozdu! Burcu Biricik Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?
32 yaşındaki oyuncu Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katılıp burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştıktan sonra adını tüm ülkeye duyurdu.

GÜZEL OYUNCUDAN VİDEOLU CEVAP

Art arda çıkan haberler ardından suskunluğunu bozan Biricik, 3,2 milyon takipçili Instagram hesbında yayımladığı videoda, iddiaların tamamını yalanladı. Trafik kazası geçirmediğini belirten Biricik, " Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim" dedi. 

Dizinin akıbetine ilişkin de hayranlarını bilgilendiren Biricik, "Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her perşembe. Görüşmek üzere" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...