Tgrt Haber
14 Kasım 2021 11:38

Hadise evleniyor mu? Hadise'nin çocuklu fotoğrafına Mehmet Dinçerler'den merak uyandıran yorum

Şarkıcı Hadise Instagram’da yeğeniyle paylaştığı fotoğrafa iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler’den merak uyandıran yorum geldi. Evlilik yolunda olduğu iddialarını güçlendiren yorumun ardından şarkıcının hayranları ''Hadise evleniyor mu?'' sorusunun cevabını aramaya başladı. Peki Mehmet Dinçerler kimdir?

Hadise evleniyor mu? Hadise'nin çocuklu fotoğrafına Mehmet Dinçerler'den merak uyandıran yorum
hadise,

Popçu Hadise sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla magazin gündemine oturdu. Yeğeni Melik Hamza’nın doğum gününü kutlayan Hadise’ye milyonlarca beğeni ve yorum gelirken en dikkat çekici yorum erkek arkadaşı Mehmet Dinçerler'den geldi. Yorumun ardından Hadise evleniyor mu tartışmaları hız kazandı. 

HADİSE EVLENİYOR MU? 

Hadise dün Instagram hesabından yeğeni Melik Hamza ile fotoğrafını paylaştı. Hadise kucağına aldığı yeğeniyle fotoğrafının altına ‘’Bugün seni kutluyoruz. Bu aileye neşe getirdin. Küçük bir çocuğun kalbine yapabileceği anlatılmaz yaşanır. Melik Hamza. Sen bu aileye armağansın ve seni çok seviyoruz. Her zaman yanındayız. Üç halan olduğunu unutma ama en havalı olanı benim. Doğum günün kutlu olsun Melik Baba. Seni seviyorum’’ notunu düştü. 13.2 milyon takipçisi olan Hadise’nin fotoğrafına binlerce beğeni yağdı. 

Haziran ayında biraraya geldiği erkek arkadaşı Mehmet Dinçerler Hadise ve yeğeninin fotoğrafına merak uyandıran bir yorum yazdı. Mehmet Dinçerler ''Nasılda yakışır kucağına, maşallah size'' yorumunu yaptı. Yorumun ardından şarkıcının hayranları Hadise evleniyor yorumları yapmaya başladı. 

Mehmet Dinçerler bu ayın başında annesi Nezihe Hanım ile Hadise’yi tanıştırmıştı. Üç isim, Beşiktaş'taki bir İtalyan lokantasında tanışma yemeği yediler. Tanışma yemeğinin ardından Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evleneceği dedikoduları yayılmaya başladı.

Hadise evleniyor mu? Hadise'nin çocuklu fotoğrafına Mehmet Dinçerler'den merak uyandıran yorum 

HADİSE: ANNE OLMAK İSTİYORUM

Hadise, geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta sahneye çıkmış ve konser öncesi muhabirlerin sorularını cevaplamıştı. Hadise Mehmet Dinçerler ile mutlu olduğunu söylerken, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz" sözlerini kullanmıştı. 

MEHMET DİNÇLERLER KİMDİR? 

Mehmet Dinçerler 23 Ağustos1988 yılında dünyaya geldi. İş dünyasında adını sık sık başarılarıyla duyuran Mehmet Dinçerler en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Burhan Dinçerler, 2021 yılında isim hakkını satın aldığı Gloria Jean's Coffees kafeler zincirini isim haklarını oğlu Mehmet Dinçerler'e devretti. 

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya riskiyle karşı karşıya olan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasaya dahil etti. Mehmet Dinçerler Hadise ile evlilik yolunda oldukları iddialarıyla son günlerde magazin gündeminde dolaşıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...