Tgrt Haber
21 Ocak 2022 10:43

Hadise Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Instagram'dan işte böyle duyurdu

Mehmet Dinçerler ile ilişki yaşayan Hadise Açıkgöz, Dinçerler'in evlilik teklifine 'evet' cevabını verdi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı Instagram'dan güzel haberi duyurdu. Hadise'nin yüzüğünün fiyatı ise dudak uçuklattı.

Hadise Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Instagram'dan işte böyle duyurdu
hadise açıkgöz,,hadise,,mehmet dinçerler,,evlilik,,instagram,

2021 yılının en çok konuşulan ilişkilerinden Kaan Yıldırım ile Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz Haziran ayında ilişkilerine son noktayı koydu. Bir dargın bir barışık ilişki süren ikili, ayrılığın ardından bambaşka yollara gitti. Hadise, Yıldırım'ın ardından ise mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. İkili, mutlu giden birlikteliklerini ise nikah masasına taşımaya karar verdiler ve Dinçerler, Hadise'ye evlilik teklifi etti.

Hadise, Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifine 'evet' dediğini kişisel sosyal medya hesabı Instagram'da duyurdu. Birbirlerine sarıldıkları anları paylaşan Hadise'nin yüzüğü ise kimsenin dikkatinden kaçmadı. Ünlü şarkıcı, paylaşımına ise ''Bizim bölümümüz şimdi başlıyor'' notunu düştü. Hadise'nin bu paylaşımına ise Mehmet Dinçerler de kayıtsız kalmadı. Dinçerler, İngilizce olarak evli kadınların isminden önce kullanılan hitap kalıbıyla ''Mrs. Dincerler'' yazdı. Hadise'nin Instagram paylaşımına yüz binlerce yorum ve beğeni geldi. Birçok ünlü isim de ikiliye 'mutluluklar' diledi. 

Hadise Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Instagram'dan işte böyle duyurdu

Öte yandan Hadise'nin tektaşı, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Tektaşın fiyatının 3 milyon TL olduğu iddia edildi, duyanın ağzı açık kaldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...