Tgrt Haber
03 May 2022 11:35 - Güncelleme : 03 May 2022 11:42

Hadise’den Mehmet Dinçerler itirafı: Beni bu kadar güzel sevdiği için…

Bir süredir birlikte olduğu eski milli futbolcu Mehmet Dinçerler ile evlendiği iddia edilen Hadise, Kıbrıs konserinde evliliğini herkese ilan etti. Mehmet Dinçer hakkında çarpıcı itiraflarda bulunan ünlü şarkıcı, "Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor. Beni bu kadar güzel sevdiği için teşekkür ederim"

Hadise’den Mehmet Dinçerler itirafı: Beni bu kadar güzel sevdiği için…

Çırağan Sarayı’nda sade bir nikah töreniyle evlendikleri ve yazın düğün yapacakları öne sürülen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin evliliği, ilk ağızdan doğrulandı. 30 Nisan Cumartesi günü 20 kişinin katıldığı sade bir törenle nikah kıyan ünlü çiftin nikahı basına kapalı olurken davetlilerin görüntü alması da yasaktı.

Bu gizemli törenin ardından dün akşam Kıbrıs'taki bir otelde sahne alan Hadise, evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu. Prenses şarkısını söyledikten sonra çarpıcı itiraflar bulunan Hadise, şu ifadeleri kullandı:

Hadise’den Mehmet Dinçerler itirafı: Beni bu kadar güzel sevdiği için…

"ONA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diyorum ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için" dedi.

NİKAH TÖRENİNDE FOTOĞRAF YASAĞI

Çiftin nikah törenine ait fotoğrafları ne zaman paylaşacağı ise gizemini korurken törene ait detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. 2. Sayfa adlı magazin programının haberine göre, 20 kişinin davetli olduğu Çırağan Sarayı’ndaki sade nikah töreninde davetlilerden fotoğraf ve video kaydı almamaları istendi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin'in kıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...