Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2020 14:45

Hadise'nin acı günü! 'Yanına uçamamak beni mahvediyor'

Hadise Instagram hesabından halasının vefat ettiğini duyurdu. Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile konserlerini iptal etmiş ve bu süreçte ekonomik olarak 1 milyon TL zarara uğramıştı. Türkiye'de de vakaların görülmesi ile oronavirüs salgınından korunmak için evde kendisini karantinaya alan Hadise, "Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an" ifadelerini kullandı.

Hadise'nin acı günü! 'Yanına uçamamak beni mahvediyor'
hadise

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada koronavirüs nedeniyle 89 yaşındaki bir hastanın hayatını kaybettiğini, vaka sayısının ise 98'e çıktığını açıkladı. Koronavirüsün Türkiye'de de ortaya çıkmasının ardından önlemler alınmaya devam ediyor. Okulların tatil olmasının ardından birçok etkinlik ise iptal edildi. Bir süredir Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan popçu Hadise'nin halası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Hadise, üzüntüsünü dile getirdi. İşte koronavirüs nedeniyle halasının cenazesine gidemeyen Hadise'nin sözleri...

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak için evde kendisini karantinaya alan Hadise, "Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an" ifadelerini kullandı.

Hadise'nin acı günü! 'Yanına uçamamak beni mahvediyor'

İşte Hadise'nin o paylaşımı:

Halam... Bu korkunç süreçte sevdiklerinizi kaybetmek ne kadar acı sizlere anlatamam. Halamın yeri benim için bambaşka, 'ikinci anne' dediğim... Mekanın cennet olsun. Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an.

Takipçileri ise Hadise'ye başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...