Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 19:42

Hakan Sabancı hakkında paylaşımlar yapmıştı! Aygün Aydın cezaevine gönderildi

Oyuncu Aygün Aydın, iş adamı Hakan Sabancı hakkında paylaşımlar yapan ve uzaklaştırma kararını uymaması nedeniyle 3 günlük zorlama hapsine çarptırıldı.

Hakan Sabancı hakkında paylaşımlar yapmıştı! Aygün Aydın cezaevine gönderildi
Aygün Aydın,Hakan Sabancı

Oyuncu Aygün Aydın, iş adamı Hakan Sabancı ile ilgili paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar sonrası iş adamı Hakan Sabancı mahkemeye başvurarak oyuncu Aygün Aydın hakkında uzaklaşma kararı talep etti. Bu talep sonrası Aygün Aydın hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı verildi. Hakan Sabancı Aygün’ün kararı ihlal ettiğini iddiasıyla yeniden mahkemeye başvurdu. Sabancı, Aygün hakkında zorlama hapsi talebinde bulundu. Mahkeme, dosyaya sunulan belgeler doğrultusunda Aydın’ın kararı ihlal ettiği tespit etti.

ADLİYEYE GELEN AYGÜN AYDIN TUTUKLANDI

Mahkeme başvuruyu değerlendirdi ve Aygün’ü 3  günlük zorlama hapsine çarptırdı. Kararın ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Aygün, İnfaz Bürosuna teslim oldu. Adliyedeki işlemleri tamamlanan Aygün tutuklanarak, 3 günlük zorlama hapsi için Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...