Tgrt Haber
15 Kasım 2021 13:59

Hakan Ural günler sonra canlı yayında yaşadıklarını anlattı

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler sonra 'Neler Oluyor Hayatta' programına geri döndü. "Yaşadığıma kendim inanamıyorum" diyen Hakan Ural, "Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Hakan Ural günler sonra canlı yayında yaşadıklarını anlattı
Hakan ural,sağlık durumu,koronavirüs,kanal d

Kanal D'nin sevilen programı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, koronavirüse yakalanmış ve ekranlara bir süre ara vermişti. 16 gün süren tedavi döneminin ardından ekranlara geri dönen Ural, yaşadıklarını anlattı.

"BİR ANDA GELİŞTİ"

Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, canlı yayında hastalık sürecini şöyle anlattı; "Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda ayrıca yükek derecede enfeksiyon çıktı. Akabinde oksijen takviyesi yapıldı. Hastanede altı gün kaldım, bana iki gün gibi geldi."

"Hastanenin bahçesinde bol bol güneşlendim. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. Stokin fırtınası denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya yoğun bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim."

Hakan Ural günler sonra canlı yayında yaşadıklarını anlattı

 

"DUYGUSAL ANLAMDA BESLENDİM" 

Ural, "Bu süreç duygusal anlamda genişlememe, hayata daha anlamlı bakmama neden oldu. Çok kıymet verdiğim insanlar hiç yanımdan ayrılmadı. Onların değerini bu süreçde daha iyi anladım" dedi.

Sevdiklerine ve seyircilere bu süreçte yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Hakan Ural, eşinin de bu süreçte büyük destekçisi olduğunu söyledi.

 

Hakan Ural'ın canlı yayındaki sözlerinden satırbaşları;

"Gerçekten ben yaşadığıma kendim inanamıyorum, her şey yolunda gibiydi bir anda kötüleştim. Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum."

"Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. Muhakkak tomografi çektirin!"

Hakan Ural günler sonra canlı yayında yaşadıklarını anlattı

"DEĞERLERİM UÇMUŞ..."

"Benim sürecim tomografiyle başladı. İyi ki çift aşılıyım. Benim kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı. ‘Tedbir amaçlı kalıyorum’ diye düşündüm ama o gece benim değerlerim uçmuş…"

"2.5 üç gün çok zorlandım. Hastanede altı gün kaldım ama yaşadıklarıma inanamadım. Perşembe günü taburcu oldum. Bu kadar zaman geçti gibi de gelmiyor bana üç gün gibi hissediyorum ama bakıldığında 16 gün sürdü. Benim herhangi bir kronik hastalığım yok, sağlığıma da dikkat ederim…"

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...