Tgrt Haber
01 Ocak 2022 23:38

Hakan Ural yıllar sonra Sibel Can itirafında bulundu: Yıllarca bedelini ödedim

Sinema oyuncusu ve yorumcu Hakan Ural verdiği röportajda eski eşi Sibel Can hakkında yıllar sonra gelen itirafta bulundu.

Hakan Ural yıllar sonra Sibel Can itirafında bulundu: Yıllarca bedelini ödedim
Hakan Ural,sibel can,Hakan Ural açıklama,hakan ural sibel can

Geçtiğimiz haftalarda yakalandığı koronavirüs nedeniyle sevenlerini korkutan Hakan Ural, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olarak yorumculuğa geri döndü.  Hakan Ural, uzun zaman sonra verdiği röportajla adeta içini dökerken gelen sorulara içtenlikle cevap verdi. 

“HER ADIMIMIZ TAKİP EDİLİYORDU”

Sibel Can ile evlendiği dönemde magazin sayfalarında sıkça yer alan Hakan Ural, o dönemde yaşadıklarını anlattı. Ural, o dönemde her adımlarının takip edildiğini ve şöhretle anılmak istemediği için bunun bedelini ödediğini ifade etti. O zamanlar ana haber bültenlerinin dahi onun haberleri ile açıldığını söyleyen Hakan Ural hiçbir şeyin peşinde olmadığını söylerken, “Fazla şöhret olmak iyi değil. Peki ben neyin peşinde olacağım. Paraya ihtiyacım yok, şöhretle işim hiç yok, tillahını yaşamışım, egomla ilgili bir derdim yok. Benim derdim; yaşadığım tecrübe ve acıları mümkün olduğunca samimi olarak yaptığım yanlışla da, doğruyla da halkımızla istişare eder gibi paylaşmak” şeklinde konuştu.

Hakan Ural yıllar sonra Sibel Can itirafında bulundu: Yıllarca bedelini ödedim

HAKAN URAL KÜÇÜKKEN VERDİĞİ SÖZÜ ANLATTI

Küçükken anneannesi ile büyüdüğünü söyleyen ve kendisine o zaman çocuklarını annesiz ve babasız büyütmeyeceğine dair ahdı olduğunu belirten Hakan Ural, evdeki hesabın çarşıya uymadığını ifade ederek “Sibel'le evliyken Engincan 6-7 yaşlarındaydı, Melisa da 5 yaşındaydı. Ayrıldık, kısmet. Fakat 40'ımızdan sonra, ikinci evliliğimizde şimdilik muvaffak olduğumuz görülüyor” dedi.

HAKAN URAL: ÇOCUKLARIM 4 KARDEŞ GİBİ

Çocukları ile sık bir araya gelmeye çalıştığını belirten Hakan Ural, en büyük amaçlarından birinin çocuklarını terbiyeli olması olduğunu söyledi. Ural, “Allah çocuklarımdan razı olsun, beni her ortamda gururla temsil ettiler. Hedeflerimde amaca ulaştım. Çocuklarım, dört kardeş gibi, birbirlerine çok bağlı. Aslında kategorize etsen beynin yanar. Engincan ile Melisa aynı anne babadan. Sibel Hanım'ın ikinci evliliğinden Emir var. Benim ikinci evliliğimden falan, şimdi bunu yazıyla bile anlatamazsın. Doğallığı içinde dört kardeşler işte." ifadelerini kullandı

Hakan Ural yıllar sonra Sibel Can itirafında bulundu: Yıllarca bedelini ödedim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...