Tgrt Haber
31 Mart 2022 12:46 - Güncelleme : 31 Mart 2022 13:09

Hakan Ural'dan Beren Saat'in sözlerine sert tepki: Çöp konuşma!

Beren Saat'in Ankara'da yaptığı konuşma sosyal medyayı salladı. Ülkede eğitim, sanatın geldiği noktaya ve kadın cinayetlerine vurgu yapan oyuncu Beren Saat'in açıklamalarına Hakan Ural tepki gösterdi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hakan Ural'dan Beren Saat'in sözlerine sert tepki: Çöp konuşma!

Ankara'da düzenlenen 'EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda, oyuncu Beren Saat'in konuşması sosyal medyayı salladı. Ülkede eğitim, sanatın geldiği noktaya ve kadın cinayetlerine vurgu yapan Saat’in sözleri çok konuşuldu. Hakan Ural, sunuculuğunu üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında Beren Saat’in açıklamalarına tepki gösterdi.

"SANA BUNU KİM VERDİ, SİYASET YAPIYORSUN"

Hakan Ural, “Söylediklerinde olağanüstü anormallikler var. Beren Saat, “Yüzümüzü batıya dönmüştük. Bundan sonra da doğuya dönelim deniyor” diyor. Bu bir çıkarım, tespit. Bu fikir senin mi, eğer seninse neden yazdın, şüphe uyandırdı. Sana bunu kim verdi, siyaset yapıyorsun?” diye sordu. 

Beren Saat’in, “Rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde köprülere yollara bak denildi” sözlerine Ural, “Devletin yaptığı hizmetleri küçümsemek için bir çıkarım çıkartıyorsun” sözleriyle cevapladı.

'ÇÖP KONUŞMA!'

"Beren’in konuşması çöp" diyen Hakan Ural açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Sen gerçekten Türkiye tarihini biliyor musun? Senin Teknofest'ten haberin var mı? Hiç bu toplara girme altında kalırsın."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...