Tgrt Haber
20 Aralık 2021 12:20

Hakan Ural'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' itirafı: Çok sevdiğim için hedef gösteriliyorum

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, koronavirüs tedavisi boyunca hakkında çıkan 'öldü' haberleri hakkında hukuki süreç başlattığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiği için insanların kendisini hedef gösterdiğini söyleyen Ural, "Yapılan icraatlarını söylemeyelim mi? Bundan dolayı linç edileceksem de edileyim. Kimse beni susturamaz." dedi.

Hakan Ural'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' itirafı: Çok sevdiğim için hedef gösteriliyorum
hakan ural,,cumhurbaşkanı erdoğan,,recep tayyip erdoğan,

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, koronavirüs tedavisini tamamlamasının ardından ekranlara geri döndü. Sağlık durumunun kötüye gittiği dönemlerde, hakkında yapılan 'Hakan Ural öldü' haberleri hakkında hukuki süreç başlattığını belirten Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

"BİR YILDIR TAZMİNAT YAĞIYOR"

''Etik bulmuyorum etkileşim uğruna böyle haber yapanları. Zaten sosyal ve dijital medyada hakkımda çıkan haber ve yorumları avukatım inceliyor. Hukuki olarak hakkımı arıyorum," diyen Ural, özellikle son bir yıldır kendisine tazminat yağdığını belirtti. 

Hakan Ural'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' itirafı: Çok sevdiğim için hedef gösteriliyorum
 Fındıkzade'de anneannesinin evinde büyüyen ve çocukluğunda ayakkabı boyayan, elektrikçide çalışan, su satan Ural, 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. 

"BUNDAN DOLAYI LİNÇ EDİLECEKSEM DE EDİLEYİM"

Sabah'a verdiği demeçte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiği için hedef gösterildiğini söyleyen Hakan Ural, ''Ben Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim ve bunu da açıkça dile getirdiğim için hedef gösteriliyorum'' ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın ülkeye çok büyük katkısı olmuş bir lider olduğunu belirten Ural, "Şimdi yapılan icraatlarını söylemeyelim mi? Bundan dolayı linç edileceksem de edileyim. Kimse beni susturamaz. Hastanede yatarken, Erdoğan ile fotoğrafımı koyup hakaret edenler oldu. Hastanede canımla mücadele ederken de bu yapılmaz ama yaptılar. Ölmüş anneme kadar küfrediyorlar." dedi.

Hakan Ural'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' itirafı: Çok sevdiğim için hedef gösteriliyorum
19 yaşında Sibel Can ile evlenen Ural'ın bu evlilikten iki çocuğu oldu.

"BANA SALDIRANLAR ASLINDA HALKA SALDIRIYOR"

Kendisinin halkın düşüncelerini yansıttığını ifade eden Ural, konuşmasının devamında ise, "Bana saldıranlar aslında halka saldırıyor. Çünkü ben halkımın düşüncelerini yansıtıyorum. Beni kıymetli kılan halktır.'' şeklinde konuştu.

Hakan Ural'dan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' itirafı: Çok sevdiğim için hedef gösteriliyorum
1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

"BEN ŞEFFAF BİR İNSANIM"

Söylemlerinden rahatsız olan kesimin büyüklüğüne de dikkat çeken Ural, ''Şimdi bir de yedi yılı aşkın bir süredir programım devam ediyor. Reytingim ortada. İtibar görüyorum ve halkımız beni yakından takip edip seviyor. Böyle birinin her söylemi ve eylemi de büyük kabul gördüğü için itibarsızlaştırmak istiyorlar. Beni ne kadar itibarsızlaştırmaya çalışırlarsa çalışsınlar, bunu başaramazlar. Bana küfredenler aslında halkı karşısına alıyor, farkında değiller. Benim en ufak açığımı arıyorlar ama ben şeffaf bir insanım. Hakarete değil ama tüm eleştirilere açığım, herkesin görüşüne de saygı duyuyorum'' ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...