Tgrt Haber
14 Kasım 2021 12:56

Hakan Ural’dan ilk paylaşım: Herkes hakkını helal etsin

Koronavirüs tedavisi gören ünlü sunucu Hakan Ural, taburcu oldu. Evine geçen Hakan Ural, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ural, "Hamdolsun şimdilik tamamım. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan her dakika arayan soran atladığım dönemediğim kim varsa hakkını helal etsin" dedi.

Hakan Ural’dan ilk paylaşım: Herkes hakkını helal etsin
hakan ural,koronavirüs

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucularından olan Hakan Ural, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin paylaşım yaptı. 

İLK PAYLAŞIM GELDİ: TÜM İNSANLAT İÇİN ZOR BİR SINAV

Taburcu olduktan sonra evinde çektirdiği bir fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hakan Ural, şunları yazdı: "Şaşkın ve hafif paralizeyim. Hayat her saniye hepimize sormadan bin bir türlü sıkıntı veriyor. Muhakkak tüm insanlar için zor bir sınav. Bu dağıtımı yaparken yaş, boy, kilo, kariyer, tahsil, güç, kuvvet, şöhret herhangi bir kriter yok. Ne kadar yaşanmışlığın olursa olsun son saniyeye kadar bilmediklerimizi yaşayıp öğrenmeye devam edeceğiz. Bu bir döngü."

Hakan Ural’dan ilk paylaşım: Herkes hakkını helal etsin

"BU KADAR SEVENİM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

"Fazla uzatmak istemiyorum ama şu süreçte bana olan ilginiz, samimiyetiniz, sahip çıkma çabanız, bunu hissettirmeniz hakikaten tarifsiz. Sizlerin bu süreçte verdiğiniz desteğe kendimi olabildiğince özel ifade etmek istedim. Bildiklerim vardı farkında olduklarım eyvallah ama bu kadar samimi çevrem, sevenim olduğunu vallahi bilmiyordum. Bilindikler dışında ailem, ekibim tarafından yansıyanların her biri ayrı bir hikaye. Yurdun dört bir yanından genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, yaşlılarımız ettikleri dualar Allah razı olsun. Hep derim kalan ömrümdeki tek amacım vatanıma faydalı halkıma insanlarıma layık fayda sağlayan namusumuzla, şerefimizle bu süreci tamamlamak… Her şey çok ani gelişti atlattık atlatamadık derken süreç bir anda sıkıntıya girdi sonrası malum"

Hakan Ural’dan ilk paylaşım: Herkes hakkını helal etsin

"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"

"Hamdolsun şimdilik tamamım. Bir tedirginlik oluyor tabii. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan her dakika arayan soran atladığım dönemediğim kim varsa hakkını helal etsin. Yetişmem gerçekten mümkün değil… Ayrıca bana 6 gün evlat, kardeş, akrabası gibi bakan sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Hayatın çözülmesi mümkün olmayan gizemi devam eden her salise de başta taşıdığımız can olmak her şey olumlu olumsuz değişebilir! Allah'ıma hamdolsun. Allah dert sıkıntısı olanlara yardım etsin. Tekrar tekrar teşekkürler iyi ki varsınız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...