Tgrt Haber
06 Ocak 2022 21:06

Hakan Ural'dan koronavirüsten kurtulma önerisi: Bill Gates'i tutuklayın

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural moderatörlüğünü yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında yaptığı açıklamalarla sık sık sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Ural bu kez de kişisel İnstagram hesabından koronavirüs pandemisinin sona ermesi için yaptığı çağrıyla dikkatleri üzerine çekti. Hakan Ural koronavirüsün bitmesi için Bill Gates'in tutuklanması çağrısında bulundu.

Hakan Ural'dan koronavirüsten kurtulma önerisi: Bill Gates'i tutuklayın
Hakan Ural,,Bill Gates,,instagram,,koronavirüs,,pandemi,,Kovid-19,

Kısa bir süre önce koronavirüse yakalanan Hakan Ural hastalığı olduça ağır geçirmişti. Hastanede tedavi gören Hakan Ural sağlığına kavuşmasının ardından Nur Tuğba Algül ile birlikte moderatörlüğünü yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında yaptığı açıklamalarla dikkati çekti.

SAĞLIKÇILARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanları hedef alan Ural'ın sözleri tepki görmüştü. Sağlıkçıların greve gitmesi nedeniyle hastalarla ilgilenmediğini öne süren Ural, bir sağlık ocağında doktorlara şiddet uygulayan bir saldırganı haklı çıkarmaya kalkmıştı. Ural, partnerine “İki dakika delikanlı olalım. Sen olsaydın gözünü çıkarırdın” demesinin ardından, Nur Tuğba Algül de “Yapardım” cevabını vermişti. Açıklamalarının ardından sosyal medyada hedef haline gelen Ural için Twitter'da #ÖzürDileHakanUral etiketi açılmıştı.

Hakan Ural'dan koronavirüsten kurtulma önerisi: Bill Gates'i tutuklayınHakan Ural

KORONAVİRÜSE ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Hakan Ural bugün de koronavirüs pandemisi nedeniyle yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündeme oturdu. Ural'ın kişisel İnstagram hesabından yaptığı paylaşım ses getirdi. Kendisi de kısa süre önce Kovid-19'a yakalanan Ural, pandeminin sona ermesi için ilginç bir çağrıda bulundu.

Paylaşımında Ural şöyle dedi:

Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp, asgari müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık.

Hakan Ural'dan koronavirüsten kurtulma önerisi: Bill Gates'i tutuklayın

Hakan Ural'ın ilginç önerisi sosyal medyada günün en çok konuşulan tartışmalarından bir oldu. Kimi öneri gerçekdışı bulurken, kimi kullancılar Bill Gates konusunda ünlü sunucuya ve önerisine destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...