Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2014 08:56

Halit Ergenç heykeliyle selfie çektirdi

Muhteşem Yüzyıl sergisinin açılışına Halit Ergenç damga vurdu. Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç sergideki silikon heykeliyle selfie çekti.

Halit Ergenç heykeliyle selfie çektirdi
Halit Ergenç, muhteşem yüzyıl, kanuni sultan süleyman,

Dünyanın 55 ülkesinde 300 milyona yakın kişi tarafından takip edilen Muhteşem Yüzyıl dizisi bir sergiyle yeniden hayat buldu. Uniq İstanbul'da açılan ‘Muhteşem Yüzyıl-Teşhir-i İhtişam’ sergisinde yapıma ait kostüm, aksesuar ve heykeller yer alıyor. Dizinin yapımcısı Timur Savcı ile İstanbul Exhibitions CEO’su Kemal Gürkaynak ve Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Balcı’nın işbirliğiyle başlayan sergi 14 ayda tamamlandı. Heykeltıraş Murat Daşkın tarafından yapılan ve sadece sakal kalıp işlemi için bile 6 saat harcanan Kanuni heykeliyse Halit Ergenç'e duygu dolu anlar yaşattı. Heykelle özçekim yapan Halit Ergenç, “Sergiden çok etkilendim. İçimde inanılmaz şeyler oldu” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...