Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:36

Ekranların sevilen çifti Halit Ergenç ve Bergüzar Korel yurt dışına yerleşiyor

Ekranların sevilen çifti, reklamlarda sık sık yan yana görmeye alışık olduğumuz ve yapımlarıyla ön plana çıkarak özel hayatlarını magazin gündeminden uzak tutan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin yurt dışına yerleşeceği iddia edildi. Çiftin İngiltere'den sık sık fotoğraf paylaşması, iddiaları güçlendirdi.

Ekranların sevilen çifti Halit Ergenç ve Bergüzar Korel yurt dışına yerleşiyor
bergüzar korel,halit ergenç,londra,yurt dışı

Binbirgece Masalları dizisi ile hafızalara kazınan ve Türkiye'nin birbirne en çok yakıştırdığı çiftler arasında yer alan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşecekleri öne sürüldü. 2009 yılında hayatlarını birleştiren 3 çocuk ebeveyni çiftin kararı sosyal medya hesaplarında sık sık Londra'dan fotoğraflar paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Taşınma kararı aldıkları öne sürülen Ali, Han ve Leyla isminde 3 çocuk sahibi çift, bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Son projesi Babil'in pandemi sebebiyle ara vermesinin ardından ünlü oyuncu Halit Ergenç inzivaya çekilmiş, çift geçtiğimiz aylarda Leyla ismini verdikleri son çocuklarını kucağına almıştı.

Ekranların sevilen çifti Halit Ergenç ve Bergüzar Korel yurt dışına yerleşiyor
2009 yılında evlenen çiftin 3 çocuğu var.

LONDRA'DAN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKARDI

SnobMagazin'in haberine göre, Korel ve Ergenç çiftinin sık sık sosyal medya hesaplarından Londra'dan çektikleri fotoğrafları paylaşmalarının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Oyuncu çiftin Londra'dan ev satın alarak çocuklarını İngiltere'nin başkentinde büyüteceği iddia edildi. Projeleri olması halinde Türkiye'ye gelecek olan çiftin boş zamanlarında çocuklarıyla birlikte Londra'da yaşayacağı öne sürülüyor. 

Set zamanlarında İstanbul'da kamera karşısına geçecek olan çift, henüz haberi doğrular nitelikte bir açıklama yapmadı.

HALİT ERGENÇ KİMDİR?

30 Nisan 1970'te İstanbul'da doğan 51 yaşındaki Halit Ergenç, opera ve müzikal tiyatro oyunculuğu eğitimi aldı. Oyunculuğa Dormen Tiyatrosu'nda Kral ve Ben müzikali ile başladı. Zerda adlı dizideki Devran ve Aliye dizisindeki Sinan Karahan rolleri ile tanındı. İzlenme rekorları kıran Binbir Gece dizisinde başrol oynadı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman ve Vatanım Sensin dizinde Cevdet rolünü üstlendi.

Ekranların sevilen çifti Halit Ergenç ve Bergüzar Korel yurt dışına yerleşiyor

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğan 39 yaşındaki Bergüzar Korel, Girit, Rumeli ve Arnavut kökenlidir. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuvâ-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...