Tgrt Haber
19 Aralık 2021 00:43

Haluk Levent özür diledi! Twitter’a ara verdiğini açıkladı

Ünlü sanatçı Haluk Levent, İzmir’in Kınık ilçesinde meydana gelen kaza sonrası 15 kişinin hayatını kaybettiğini 70 kişinin ise yaralı olduğunu söyledi. Levent bu paylaşımının ardından takipçileri ve vatandaşlardan özür dileyerek ölü olmadığının bilgisini paylaştı. Levent ayrıca Twitter’a ara verdiğini takipçilerine duyurdu

Haluk Levent özür diledi! Twitter’a ara verdiğini açıkladı
Haluk Levent,Özür,izmir kınık,haluk levent maden,haluk levent özür,haluk levent izmir kınık

İzmir’in Kınık ilçesinde meydana gelen maden ocağındaki patlama sonucunda çok sayıdaki ekip bölgeye sevk edildi. Yaklaşık 50’ye yakın çalışanın olduğu madende bazı işler gazdan etkilendi. Göçüğün ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilirken yapılan incelemeler sonucunda göçükte dumandan etkilenen 22 işçi çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

HALUK LEVENT 15 KİŞİ ÖLDÜ DEDİ VALİLİK YALANLADI

Meydana gelen maden patlaması sonucunda ünlü sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Levent, 22.27'de yaptığı paylaşımda, "Ahbaplar bildirdi. Soma'da yer altında trafo patlaması yaşandı az önce. 15 madenci ölü 60 yaralı bilgisi geldi. @ahbap_manisa! Haydi sizler de bölgeye canlarım" ifadelerini kullandı. Paylaşım kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Haluk Levent özür diledi! Twitter’a ara verdiğini açıkladı

PAYLAŞIM SONRASI ÖZÜR DİLEDİ

22.54'te yeniden paylaşım yaparak vatandaşlardan özür dileyen Levent, "Arkadaşlar bu sayfadan bugüne kadar hep doğru İstihbarat vermeye çalıştım. Olay doğru. Soma - Kınık tarafında olmuş. Az önce “ölü yok 70 yaralı var” dediler. Evet neyse ki 70 yaralı çoğu da hafif. Lütfen acele ettiğim için beni bağışlayın. Hepinizden tek tek özür diliyorum. Uzun zamandır böyle bir hataya düşmemiştim. Az sonra konsere çakacağım. Moralim çok bozuldu. Bir anda nasıl oldu da yazdım. Teyit ettirmeden. Bağışlayın lütfen. Bir daha olmayacak" dedi.

Haluk Levent özür diledi! Twitter’a ara verdiğini açıkladı

TWİTTER’A ARA VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Yaptığı özür açıklaması sonrası yeniden açıklamada bulunan Haluk Levent, “Sanırım dinlenmeye ihtiyacım var. Günde 30 görev bitirmeye çalışıyoruz ekip olarak. Yoğunluktan olsa gerek bazen şaşırıyoruz. Sizlere teyit edilmeden bilgi verdim bu sayfadan. Dakikalarca sayfada kaldı Bu sebeple Twitter’a bir müddet girmeyeceğim. Sayfayı @Velisevinc_ yönetecek” şeklinde paylaşımda bulundu.

Haluk Levent özür diledi! Twitter’a ara verdiğini açıkladı

İZMİR VALİSİ KÖŞGER: CAN KAYBIMIZ YOK

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kınık'taki kısmi maden göçüğünde madenin tümüyle tahliye edildiğini belirterek, "Göçük altında kalan vatandaşımız yok. Vefat eden veya ağır yaralı vatandaşımız yok. Bir kısmı ayaktan tedavi olmak üzere Kınık ve Soma Devlet Hastanelerinde 22 vatandaşımız hafif yaralıdır." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...