Tgrt Haber
29 Ekim 2021 15:07

Hamile olduğunu açıklayan Fulya Zenginer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Fulya Zenginer kimdir?

Fulya Zenginer hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurduktan sonra sevenleri Fulya Zenginer'in hayatını ve eşinin kim olduğunu araştırmaya başladı ve Fulya Zenginer ile Kuntay Tarık Evren'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Peki, Fulya Zenginer kimdir, kaç yaşında, nereli? Fulya Zenginer'in eşi kim, bebeklerinin cinsiyeti ne? Haber detaylarında...

Hamile olduğunu açıklayan Fulya Zenginer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Fulya Zenginer kimdir?
fulya zenginer,hamile,fulya zenginer kimdir,kuntay tarık evren

Fulya Zenginer, anne olacağını, paylaştığı ultrason fotoğrafıyla sevenlerine sosyal medya hesabında duyurduktan sonra Fulya Zenginer'in kaç yaşında olduğu ve kiminle evli olduğu merakedilmeye başladı. Bebeğinin cinsiyetini bir eğlence ile açıklayan Fulya Zenginer'in bebeği erkek mı kiz mi? Fulya Zenginer kimdir, nereli? Haberimizde...

Fulya Zenginer, "Ailenin yeni üyesi bekleniyor. Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel” diyerek bu fotoğrafları paylaştı:

Hamile olduğunu açıklayan Fulya Zenginer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Fulya Zenginer kimdir?

BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU!

Instagram hesabında bebek beklediğini duyuran oyuncu Fulya Zenginer, bebeğinin cinsiyetini de Instagram'dan duyurdu. Eşi Kuntay Tarık Evren ile birlikte üzerinde "Kız mı, erkek mi?" yazan balonu patlatan Fulya Zenginer, bir erkek bebek beklediklerini öğrendi ve mutlu çift birbirlerine sarılarak bu haberi kutladı. 

Hamile olduğunu açıklayan Fulya Zenginer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Fulya Zenginer kimdir?

FULYA ZENGİNER KİMDİR?

21 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu Fulya Zenginer, Haliç Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okuduktan sonra kariyerine oyunculuk alanında devam etmiştir. İlk olarak, "İki Aile" dizisinde rol alan Zenginer, ardından Küçük Kadınlar, Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Fabrika Kızı gibi dizilerde başrol oyuncusu yer almıştır. Bunun yanında sinema kariyeri de bulunan Fulya Zenginer, Sağ Salim, Güzel İkili, Mirasyedi ve El Cin gibi filmlerde rol almıştır.

FULYA ZENGİNER KİMİNLE EVLİ?

Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Evren evlenmiştir ve yakın zamanda bir erkek bebek beklemektedir. 

FULYA ZENGİNER'İN EŞİ KUNTAY TARIK EVREN KİMDİR?

1 Ocak 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kuntay Tarık Evren, Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Grafik sanatçısı olan Evren, ayrıca reklam ve pazarlama alanında çalışmaya devam etmektedir. 2017 yılında "Basında En İyi Gazete Reklam Kampanyası" ödülünün sahibi olan ve 2009 yılında "Adab-ı Muaşeret" filminde Memo karakterini canlandıran Evren, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. 2017'den beri oyuncu Fulya Zenginer ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Kuntay Tarık Evren, 2019 yılında Fulya Zenginer ile 2019 yılında dünyaevine girmiştir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...