Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2018 09:49

Hande Erçel'in düğün heyecanı

Dünyanın en güzel 100 yüzü listesine 10. sıradan giriş yapan oyuncu Hande Erçel, ablasının düğün hazırlıklarına yardım ederken telaşlı bir şekilde objektiflere takıldı.

Hande Erçel'in düğün heyecanı
hande erçel

Dünyanın en güzel 100 yüzü listesine 10. sıradan giriş yapan oyuncu Hande Erçel, ablasının düğün hazırlıklarına yardım ederken telaşlı bir şekilde objektiflere takıldı. Erçel,"Arkadaşlar, ablamı evlendiriyorum" diyerek heyecanını gizleyemedi.
2 Ağustos 2018 Perşembe 08:08
 
Popçu Murat Dalkılıç'la aşkları dolu dizgin devam eden oyuncu Hande Erçel, önceki gün ablası Gamze Erçel'le birlikte Nişantaşı Duo adlı mekandaydı.

"DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI, DAVETİYELER HAZIRLANIYOR"

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ablasının düğün hazırlıkları için koşuşturan Hande Erçel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Arkadaşlar, ablamı evlendiriyorum" sözleriyle sevinçli bir şekilde konuşan Hande Erçel, "Düğün hazırlıkları başladı. İçeride düğün davetiyelerini hazırlıyorduk" dedi. Sevgilisi Murat Dalkılıç'ı soran muhabirlere gülümseyerek yanıt veren oyuncu "Kendisi biraz yoğun. İşleri olduğu için aramızda değil şu an" dedi. Güzel oyuncu, mekandan kendi kullandığı araçla ayrıldı. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...