Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2017 11:13

Harun Kolçak'ın cenazesine babası Eşref Kolçak katılamayacak

Dün akşam saatlerinde vefat eden Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, "Cenaze namazına sağlığım el vermediğinden dolayı katılamayacağım." dedi.

Harun Kolçak'ın cenazesine babası Eşref Kolçak katılamayacak
harun kolçak,,eşref kolçak,

 Türk pop müziğin efsane isimlerinden Harun Kolçak (62) dün akşam 22.45'te hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı, öğle saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. 18.00 gibi fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

BABASI CENAZESİNE KATILAMAYACAK

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, sağlığı el vermediğinden dolayı oğlunun cenazesine katılamayacağını açıkladı.

"ONU BENİM YANIMA GETİRECEKLER"

Sözcü'nün telefonla ulaştığı Eşref Kolçak, telefonda hüngür hüngür ağlayarak şunları söyledi: "Allah'ın takdiri ne desem ki… Allah gençlere uzun sağlıklı ömür versin. Nişantaşı'ndaki cenaze namazına sağlığım el vermediğinden dolayı katılamayacağım. Harun, Gemlik'te annesinin yanına gömülecek. Onu benim yanıma Gemlik'e getirecekler, oğlumu bana getirecekler."

SON DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMADI

15 Temmuz'da doğum gününü kutlayan ve yakın çevresine "Bu yıl doğum günümü kutlamayacağım" diyen Harun Kolçak, doğum gününden 4 gün sonra hayatını kaybetti. Harun Kolçak'ın son zamanlarda "kanseri yendim" dediği belirtilirken, ailesi ve yakınları ise Kolçak'ın fiziksel olarak zayıfladığını söylüyorlardı.

HARUN KOLÇAK'IN CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ

Harun Kolçak'ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı cenaze töreniyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Cenazesi Cuma günü öğlen namazında Teşvikiye'den kalkacak. İkindi namazında da Bursa Gemlik'te Gemlik Mezarlığı'nda defnedilecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...