Tgrt Haber
03 Aralık 2014 09:54

Hatice Aslan ile Kenan Ece'nin olaylı gecesi

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, yeniden barıştığı genç sevgilisi Kenan Ece ile trafik çevirmesine takılınca olanlar oldu. Alkollü araç kullanan Ece'nin ehliyetine el konulunca ortalık bir anda karıştı.

Hatice Aslan ile Kenan Ece'nin olaylı gecesi
hatice aslan, kenan ece,

Kenan Ece-Hatice Aslan çiftinin Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde rutin trafik çevirmesine takılması olaylı bitti. Yapılan ölçümde alkollü olduğu anlaşılan Ece'nin hem ehliyeti alındı hem de aracı bağlandı. Bunlar olurken işlem yapılmaması için gözyaşı döken Aslan, flaşlar patladığında tamamen kontrolünü kaybetti. Trafik polisini "Bunlarla işbirliği yapıyor, bizi yok etmeye çalışıyorsunuz" diye suçlayan oyuncu, sonra muhabire çıkıştı: "Yaptığınız iş mi, siz insan mısınız? Hepinizden nefret ediyorum, iğreniyorum. Bunları siz çağırdınız, sizin yüzünüzden bunlar oldu!" Hatice Aslan muhabirlere bağırırken, Kenan Ece'nin de "Canım bırak şunları, onlarda vicdan yok. Bizden intikam alıyorlar" dediği duyuldu. Ehliyetine el konulan Kenan Ece, daha sonra araçtan özel eşyalarını alıp oradan yürüyerek uzaklaştı. Kaynak: Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...