Tgrt Haber
29 Kasım 2021 17:29

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Mehmet Sevigen CHP'den ihraç edildi

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Helalleşme' açıklamasına gösterdiği tepki üzerine Yüksek Disiplin Kurulunca partisinden ihraç edildi.

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Mehmet Sevigen CHP'den ihraç edildi
CHP,İhraç,Mehmet Sevigen,Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Helalleşme' açıklamalarına tepki gösterip ve eleştiren Eski CHP Milletveklili Mehmet Sevigen, Yüksek Disiplin Kurulunca partisinden ihraç edildi.

ÖZCAN VE KARACA'NIN KARARI ERTELENDİ

Kendisinden yardım isteyen başörtülü kadına yönelik ifadeleri nedeniyle "uyarı cezası" istemiyle YDK'ye sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkındaki kararların ise 2022 yılının ocak ayında yapılacak toplantıda verilmesi bekleniyor.

ATATÜRK'TEN FAZLA GENEL BAŞKANLIK YAPTI

CHP'de Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) partiyi ve yönetimi katıldığı televizyon programlarında ve yazılı basında eleştiren eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen'in partiden ihraç edilmesine karar verdi. Sevigen, geçen günlerde bir gazetede yer alan açıklamasında, "Kemal Bey'in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk'ten fazla genel başkanlık yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...