Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2022 15:12 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 15:40

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'den kötü haber! Sosyal medya hesabından duyurdu

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'den sevenlerini üzen haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 46 yaşındaki şarkıcı, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Sevenlerine "Meme kanseri tespit edildi bende arkadaşlar korkmayın çok iyiyim' diye seslenen Cebeci, takipçilerine kontrolleri ihmal etmemeleri çağrısında bulundu.

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'den kötü haber! Sosyal medya hesabından duyurdu
Hilal Cebeci,meme kanseri

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda meme kanserine yakalandığını duyurdu. Teşhisin ardından tedaviye başlayan ve ameliyat olacağını açıklayan Cebeci, "Meme kanseri tespit edildi bende arkadaşlar korkmayın çok iyiyim" diyerek sevenlerine seslendi.

ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Patoloji raporunu paylaşarak meme kanserine yakalandığını açıklayan şarkıcı erken teşhisin önemine vurgu yaptı. Sevenlerine "Meme kanseri tespit edildi bende arkadaşlar korkmayın çok iyiyim" diyerek seslenen Cebeci, paylaşımını kaldırarak bir video yayınladı.

Ünlü isim, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin. Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı ama olsun ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim."

Cebeci videoyu farkındalık yaratmak için paylaştığını belirterek kısa süre sonra sildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...