Tgrt Haber
20 Haziran 2015 11:59

Hollywood starı Jolie Mardin sokaklarında alışveriş yaptı

Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere geldiği Mardin’de şehir turu atarak alışveriş yaptı. Dünyaca ünlü yıldız Mardin'e 9 yaşındaki kızı Shiloh jolie ile geldi.

Hollywood starı Jolie Mardin sokaklarında alışveriş yaptı
alışveriş, Angelina Jolie, mardin

Dün akşam saatlerinde Mardin’e gelen Jolie, geceyi otelde geçirdikten sonra sabah saatlerinde otelden ayrılarak Mardin’in tarihi çarşılarında alışveriş yaptı. Jolie, şahmeran figürleri ile bakır işçiliği ile ilgilenen bakırcı dükkanda ürünleri inceleyip eşya aldı. Buradan çıkan Jolie, daha sonra Süryani el sanatlarının yapıldığı hediyelik eşya satan mağazaya girdi. Buradan da alışveriş yapan dünyaca ünlü aktris, daha sonra Mardin’de şehir turu attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Jolie, küçük çocuklarla yakından ilgilendi. Jolie’ye koruma ordusunun eşlik ettiği görüldü.
Kentte gezmeye devam eden Jolie, öğleden sonra Midyat ilçesine geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...