Tgrt Haber
15 Temmuz 2014 09:44

Hülya Avşar bunu kariyerinde ilk kez yapacak

Haberi Acun Ilıcalı bizzat verdi. Hülya Avşar kariyeri boyunca yapmadığı bir şeye imza atıyor hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak, işte detaylar...

Hülya Avşar bunu kariyerinde ilk kez yapacak
hülya avşar, hülya avşar program, acun ılıcalı, acun ılıcalı hülya avşar, haber, hülya avşar acun ılıcalı,

Acun'la el sıkıştı, Hülya Avşar bunu kariyerinde ilk kez yapacak! Hülya Avşar, yıllardır yaptığı gece programını gündüze taşıdı. Güzel yıldızın hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacağı müjdesini de kanalın sahibi Acun Ilıcalı verdi.Avşar kızı, Gülben Ergen ve Seda Sayan'a rakip olmaya hazırlanıyor. 'O Ses Türkiye' programında 2 sezon jürilik yaptıktan sonra yerini Ebru Gündeş'e bırakan Hülya Avşar, artık sabah kuşağında kadınlara yönelik program yapacak. Daha önce Show TV, Kanal D, TGRT, TNT gibi kanallarda Hülya Avşar Show'la izleyici karşısına çıkan Avşar kızı, kariyerinde ilk kez gündüz kuşağı geçti. Hafta içi her gün farklı konu ve konuklarıyla sabah kuşağındaki kadın sunucuların rekabetine katılacak olan Avşar, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'le el sıkıştı. Avşar kızı, "Program ocak-şubat gibi yayında olacak. Yine Acun'la birlikte yapmak istiyorum. Onun çok başka bir dokunuşu var" dedi.
Özgü, Meryem'e fark attı
TV8'de sabah programı sunacak olan Hülya Avşar'ın yerine 'Yetenek Sizsiniz' jürisinde yer alacak isim de belli oldu. Daha önce Meryem Uzerli'yle görüşme yapan Acun Ilıcalı kararını ünlü oyuncu Özgü Namal'dan yana kullandı. Kararın bu hafta Acun Medya tarafından duyurulması bekleniyor.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...