Tgrt Haber
21 Temmuz 2014 15:01

Hülya Avşar - Gülben Ergen rekabeti yine kızıştı

Yeni sezonda sabah programı yapacak olan Hülya Avşar, aynı saatte yer alan Gülben Ergen ile yeni bir reyting savaşının startını verdi.

Hülya Avşar - Gülben Ergen rekabeti yine kızıştı
hülya avşar, gülben ergen, magazin, magazin haberleri,

Yıllardır birbirlerine rakip olan Hülya Avşar ile Gülben Ergen, kıyasıya bir rekabet içerisine giriyor.
REYTİNG SAVAŞI
Akşam'da yer alan habere göre, Bugüne kadar birbirini takip eden işlere imza atan ikili, önümüzdeki sezon televizyonda 'En iyi kim' tartışmalarına neden olacak. İkiliyi karşı karşıya getiren iş ise Hülya Avşar'ın kendi adını taşıdığı şov programını gündüz kuşağında yayımlamaya karar vermesiyle oldu.
"BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM"
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'le hatırı sayılır bir rakama anlaşan Hülya Avşar, böylelikle farklı kanalda kendisiyle aynı saat diliminde kadın kuşağı programı yapan Gülben Ergen'le çok konuşulacak yeni bir çekişme başlattı. Sanat dünyası iki assolistin reyting savaşında kimin galip geleceğini merakla gözlerle beklerken, tatilde bulunan Hülya Avşar'ın sürprizleriyle daha önce sarf ettiği 'Birinci belli ikinci kim' sözünü yenileyeceği söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...