Tgrt Haber
14 Kasım 2021 15:47

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın siyasetle ilgili kendisine yöneltilen soruya olumlu cevap vermesi şaşırttı. Siyasete atılmanın hayatı boyunca aklından geçmediğini ancak söylemek istediği çok şey olduğunu belirten Avşar, "Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim" dedi.

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi
hülya avşar,siyaset,siyasi parti,avşar kızı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, siyasete atılma konusuna sıcka baktığının sinyallerini verdi. Darülaceze'nin hizmet ve projelerinin tanıtımının yapıldığı 12. Darülaceze Buluşmaları'na katılan Avşar, "Bir gün siyasete katılır mısınız?" sorusunu cevapladı. "Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı" diyen Avşar kızı, "Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra." dedi.

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi
Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır.

"UZAKTAN BAKIP GÜLDÜKLERİ BİR DÜNYA"

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Darülaceze'nin hizmet ve projelerini tanıtmak üzere düzenlenen 12. Darülaceze Buluşmaları'na onur konuğu olarak katıldı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Avşar, ”İhtiyar meclisi denen güzel bir cümle var. O ihtiyar meclisinin anlamı aslında o yaşlılarımızın ne kadar değerli olduklarıdır. Bizim bu dünyadan anlamadığımız fakat onlarla konuştuğumuz zaman çok şey öğreneceğimiz, hatta onların bize uzaktan bakıp güldükleri bir dünya orası. Burada ailenin önemi en çok altı çizilen noktalardan biri oldu." dedi.

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi
Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı.

"AİLEN YOKSA HİÇBİR ŞEYİN YOK DEMEKTİR"

Kızıyla bu konuyu sık sık konuştuğunu belirten Avşar, şöyle konuştu: "Aile çok önemli diyorum ezelden beri. Çünkü paran da olabilir, ünlü de olabilirsin, her şeye sahip de olabilirsin ama dönüp baktığın zaman arkana seni seven ve güvenebileceğin, sırtını yaslayabileceğin bir ailen yoksa hiçbir şeyin yok demektir. Ki var olduğuna şükürler olsun. Yaşlı bakım alanları ve yaşlılarımızın sosyal alanlarını görünce inanamadım. Bu kadar kısa sürede bitmesi de çok güzel. Destek veren herkese teşekkürler, sağ sol demeden siyasette kim nereye bakarsa baksın, kim nereyi severse sevsin beni hiç ilgilendirmiyor. Bu tür şeyleri destekleyen herkesin her zaman başımın üstünde yeri olacaktır"

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi
1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

"SİYASET EVİN PROBLEMİ, MUTLULUĞU GİBİ OLDU"

"Bir gün siyasete katılır mısınız?" sorusuna cevap veren Avşar, bunun hayatı boyunca aklından geçen bir şey olmadığını ancak yaşı ilerledikten sonra siyasete atılabileceğini belirterek şöyle konuştu:

"Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı. Fakat son birkaç yıldır o kadar siyasetin içine girdi ki sanatçılar, iş insanları. Dolayısıyla farkında olmadan hepimizin evinde siyaset dediğimiz şey, evin problemi ve evin mutluluğu gibi oldu."

Hülya Avşar siyasete mi atılıyor? Avşar kızı 'isterim' deyip tarih verdi
Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar'ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkânı kazandırmaktadır.

"BİRAZ DAHA YAŞIMIZI ALDIKTAN SONRA..."

"Her gün haber kanallarında nerede ne olmuş, kimin hakkı yenmiş, kimin hakkı yenmemiş ya da yaşam şartları ne hale gelmiş bunları takip etmekten bir anda kendinizi siyasetçi gibi görmeye başlıyorsunuz. Bunun sonunda söylemek istediğiniz bir şeyler oluyor. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim"

Düzenlenen program plaket takdimleri ve aile fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...