Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 11:02 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 11:13

Simit açıklaması tartışmalara neden olan Hülya Avşar'dan tatil mekanı eleştirisi

2021 yılının sonlarına doğru yaptığı 'simit' açıklamasıyla çokça tartışmalara neden olan Hülya Avşar'a tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlar sorulunca yaptığı açıklama dikkat çekti.

Simit açıklaması tartışmalara neden olan Hülya Avşar'dan tatil mekanı eleştirisi
hülya avşar,simit,tatil

Geçtiğimiz yılın son günlerine doğru ''Gerekirse simit yenecek'' diyerek damgasını vuran ve eleştirilerin hedefi haline gelen Hülya Avşar, "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" demiş ve eleştirilerin ardı arkası kesilmemişti. 

Simit açıklaması tartışmalara neden olan Hülya Avşar'dan tatil mekanı eleştirisi

Yaz aylarının gelmesiyle her yıl tartışma konusu olan tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlar bu kez Hülya Avşar'a soruldu. Avşar kızı, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. TV100'e konuşan Avşar, şunları söyledi:

"Ben çok Bodrum'cu değilim. İstanbul'da gibi hissediyorum. Çeşme de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...