Tgrt Haber
28 Aralık 2014 11:49

Hülya Avşar'ın, Kemal Kılıçdaroğlu ile kavgasına o da dahil oldu

Sanatçı Hülya Avşar'ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile mahkemeye taşınan "saray" kavgasına Avşar Kızı'nın eski eşi Kaya Çilingiroğlu da dahil oldu.

Hülya Avşar'ın, Kemal Kılıçdaroğlu ile kavgasına o da dahil oldu
hülya avşar,kemal kılıçdaroğlu,kavga,kaya çilingiroğlu,

Sabah Pazar'a konuşan Çilingiroğlu, CHP liderine "İleri demokrasiden bahsediyor ama dört seçim kaybettiği halde hala duruyor" sözleriyle yüklendi. Hülya Avşar, cumhurbaşkanlığı sarayını ziyaret ettikten sonra, "Abartılıyor. Benim evim daha şaşalı" demiş, Kılıçdaroğlu ise sanatçıyı yalakalıkla suçlamıştı.  Kaya Çilingiroğlu Avşar'ın 100 bin liralık tazminat davası açtığı kavga ile ilgili şunları söyledi:
"Hülya Avşar orada bir espri yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği cevapla espri anlayışının olmadığı ortaya çıkıyor. Kılıçdaroğlu, hep ileri demokrasilerden örnek veriyor. Benim bildiğim ileri demokrasilerde bir seçim kaybeden gider. Sen dört seçim kaybettin hâlâ duruyorsun. Aç insanların önünü... Her seferinde Atatürk'ün partisi falan diyor. Bırakın artık Atatürk'ün ismini ağzınıza almayın. Dört sene sonra bir yerel seçim olduğunu bilmenize rağmen kendi içinizden bir belediye başkanı ortaya koyamıyorsunuz dışarıdan ithal ediyorsunuz. Neye göre büyük partisiniz? Atatürk'ün mirasını kötü kollayan bir partisiniz. Benim sana niye oy vermem gerektiğini bana anlat. İzah edemiyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu çıkıyor kendisine sorulan plan projeler ile ilgili sorulara cevap vermek için konuşmaya başlıyor ve üç dakika sonra cümleyi ya Recep Tayyip Erdoğan'a ya da Atatürk'e getiriyor. Hülya Avşar'ın sanatçılığına gelince; kendi alanında uluslararası birçok ödül almış birisi için sanatçı değil diyorsan demek ki ona o ödülü veren jüriler de sanattan anlamıyor. Hülya Avşar'ın parası var pulu var. Devletle işi yok, sanatçı zaten... Vergisini verir. Hülya Avşar okul yaptırdığı zaman kimse okulun o'sunu bilmiyordu. Senelerce vergi rekortmeni oldu. Bu taraflarını unutuyorsunuz, haksızlık ediyorsunuz. Bir telefon açarım bir çocuk ameliyat edilecektir, hemen parasını yollar. Kimse bilmez Hülya Avşar'ın bu tarafını."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...