Tgrt Haber
14 Kasım 2020 23:39 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 15:39

İbo Show 9 yıl sonra ekranlara geri döndü

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından İbo Show ile ekranlara geri döndü. "Haydi Söyle" şarkısını seslendiren İmparator'un sesinden bir şey kaybetmediği gözlendi.

İbo Show 9 yıl sonra ekranlara geri döndü
ibo show,ibrahim tatlıses

Bir döneme damga vuran ve reytingleri alt üst eden İbo Show'da hasret sona erdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından Star TV'de ekranlara döndü.

9 YIL SONRA EKRANLARA DÖNDÜ
Son kez 14 Mart 2011'de İbo Show ile ekranlarda olan İbrahim Tatlıses o gece yayın çıkışında başından vurulmuştu. Uzun süren tedavinin ardından iyileşen Tatlıses'in ekranlara dönüp dönmeyeceği hep merak konusu olmuştu. İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradıktan 9 yıl sonra İbo Show ile sevenlerine tekrar kavuştu. Twitter'da Türkiye gündemine en üst sıradan giriş yapan İbo Show sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. 

İLK KONUKLARI ONLAR OLDU
Tatlıses, İbo Show'un ilk bölümünde Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer'i ağırladı. Ekranlara "Haydi Söyle" şarkısı ile dönüş yapan İmparator hayranlarının hasretine de son vermiş oldu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...