Tgrt Haber
02 Nisan 2014 12:12

İbrahim Çelikkol ile Sinem Kobal aşk mı yaşıyor

Arda Turan'ın 'Sarı fırtınam, başımın tacıdır hep de öyle kalacak' dediği Sinem Kobal ise Arda defterini artık kapattı.

İbrahim Çelikkol ile Sinem Kobal aşk mı yaşıyor
arda turan,sarı fırtınam,sinem kobal,arda defteri,ibrahim çelikkol,aşk mı yaşıyor

Sinem Kobal ile Arda Turan arasındaki ipler tamamen koptu. Yıldız futbolcu, ayrılığın ardından bir süre eski nişanlısıyla barışmaya çalışsa da başarılı olamadı. Arda Turan'ın "Sarı fırtınam, başımın tacıdır hep de öyle kalacak" dediği Sinem Kobal ise Arda defterini artık kapattı! 
Bir süre önce adı Muratcan Akdoğan'la anılan güzel oyuncu; bu beraberliği inkar etmişti. Takvim'de yer alan habere göre, Önceki gün oyunu kullanan Sinem Kobal, arabasına atlayıp yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol'un yanına gitti!
BULUŞMA YERİ RİVA
Bir süredir Riva'daki bir çiftlikte yaşayan yakışıklı oyuncu, güzel aşkını da alıp evinin hemen yanındaki Riva's Club isimli mekana gitti. Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, burada baş başa saatlerce oturdu. İkilinin romantizm dolu dakikaları da objektife takıldı. Kobal'ın Çelikkol'a attığı aşk dolu bakışlar diğer müşterilerin de dikkatini çekti.
Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, akşam saatlerinde ise Riva's Club'ten ayrıldı. İbrahim Çelikkol, Sinem Kobal'la kendisine ait lüks cipe binip çiftliğinin yolunu tuttu. Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'un ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve yaklaşık 20 gündür aşklarını herkesten gizlice yaşadıkları öğrenildi.
ÇELİKKOL'UN YENİ FİLMİNE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI
Sinem Kobal, Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un rol aldığı filmin galasına da katıldı. Sevgilisinin davetlisi olarak galaya giden Kobal, sosyal medyadan da "Sadece Sen" filmine övgü yağdırdı. Sinem Kobal, filmin afişini instagram'da paylaşıp "Çok güzel bir film. Belçim, İbrahim ve emeği geçen herkesi tebrik ederim" diye yazarken 'kalp' işareti yapmayı da ihmal etmedi. TAKVİM

İbrahim Çelikkol ile Sinem Kobal aşk mı yaşıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...