Tgrt Haber
28 Aralık 2021 14:32

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol ayrıldı mı? Boşanma iddialarına son noktayı koydular! 4 yıllık evlilik...

"İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova'nın Mehmet'i İbrahim Çelikkol ve eşi neden ayrılıyor?" soruları gündemde! Evliliklerini kurtarmak için bir süredir çabalayan çiftin boşanacağı iddia ediliyor. İşte, Çelikkol çiftinin boşanma iddialarına dair detaylar...

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol ayrıldı mı? Boşanma iddialarına son noktayı koydular! 4 yıllık evlilik...
ibrahim çelikkol,boşanma,ayrılık,mihre çelikkol,magazin

"İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol boşanıyor!" haberi gündemde yerini aldı. Paylaştıkları fotoğraflar ile sevenlerinin beğenisini kazanan çift, nazara geldi. Bir süredir, ayrılık iddiaları hakkında suskunluğunu koruyan çiftin boşanacağı kesinleşti. Çiftin anlaşmalı olarak boşanacağı öğrenilirken; boşanmaya dair detaylar ve gelişmeler haberimizde...

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol ayrıldı mı? Boşanma iddialarına son noktayı koydular! 4 yıllık evlilik...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN MEHMET'İ İBRAHİM ÇELİKKOL BOŞANIYOR MI?

Sevilen oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol'un boşanacağı kesinleşti. 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile dünyaevine giren İbrahim Çelikkol, 2019'un Aralık ayında baba olmuştu. Mihre ve İbrahim Çelikkol çiftinin Ali adında oğlu dünyaya gelmişti ve ailece paylaştıkları fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuluyordu. 

Dört yıllık evliliğini noktalamaya karar veren çiftin, boşanma sebebi henüz bilinmemek ile birlikte, bir süre evliliklerini bitirmemek için çaba harcadıklarını ama başarılı olamadıkları için çareyi ayrılmakta buldukları iddia edildi. Son zamanlarda oğulları Ali için bir araya gelen çiftin, anlaşmalı olarak boşanacağı netleşti.

 

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, verdiği demeçlerden birinde, "Eşim en büyük destekçim. Hatta öyle ki bazen beni benden daha fazla düşündüğü oluyor. Onun desteği bana güç veriyor. Aile olmak böyle bir şey bizim için." demiş, bu sözleri büyük destek görmüştü. Çiftin aldığı bu karar, sevenlerini de oldukça üzdü. 

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol ayrıldı mı? Boşanma iddialarına son noktayı koydular! 4 yıllık evlilik...

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

39 yaşındaki ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit, Kocaeli'nde dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerinden önce profesyonel olarak modellik yapan Çelikkol, basketbolla da yakından ilgiliydi. Ligde oynayan genç oyuncu, genç millî oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan İbrahim Çelikkol'un dönüm noktası Osman Sınav ile tanışmasından sonra gerçekleşti.

Osman Sınav'ın çektiği "Pars: Narkoterör" filminde "Başkomiser Şamil Baturay" canlandıran Çelikkol, kariyer rotasını oyunculuğa çevirmeye karar verdi. M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde rol alan Çelikkol, 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012'de final yapan "İffet" dizisinde Cemil karakterini canlandırıyordu. 

Beyazperde de ses getiren yüksek bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandıran Çelikkol, 2013-2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan'ı canlandırarak kariyer basamaklarını çıkmaya devam etti.

2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandırmıştır. 

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Mehmet karakterini canlandıran ve dizide yer almaya devam eden Çelikkol, 2017 yılından bu yana Mihre Mutlu ile evlenmiş; 2019 yılında baba olmuştur. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...