Tgrt Haber
18 Ocak 2022 00:40

İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın'a not! Ünlü popçu gözyaşlarıyla okudu

2017 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın vasiyetinde meslektaşı Demet Akalın'a da bir not bıraktığı ortaya çıktı. Ünlü popçu Akalın ise Erkal'ın notunu canlı yayında okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın'a not! Ünlü popçu gözyaşlarıyla okudu
demet akalın,ibrahim erkal,vasiyet

Takvim yaprakları 11 Mayıs 2017'yi gösterdiğinde hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın vefatı, sanat camiasını büyük hüzne boğmuştu. Evinin otoparkında düşüp beyin kanaması geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ancak 29 günlük tedavide tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Erkal ile ilgili yeni bir ayrıntı günyüzüne çıktı.

ERKAL'DAN DEMET AKALIN'A MESAJ

Henüz 50 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın vasiyetinden meslektaşı Demet Akalın'a da bir not çıktı. Bir televizyon kanalındaki magazin programına katılan Akalın, Erkal'ın kendisine okuması için bir şarkı bıraktığını açıkladı. 

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Oldukça duygulanan ünlü popçu, şarkıyı okumaya ise cesaret edemediğini dile getirdi. Vasiyette yazanı anlatan Akalın, "İbrahim Erkal'ın vasiyeti var. Bana ilk basında arkadaşlar söyledi, karısı söylemiş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. Ama ben altından kalkamam dedim, o kadar seviyorum" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı o anları anlatırken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...