Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2018 10:03

İbrahim Tatlıses dolar açıklaması yaptı, binlerce beğeni aldı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son günlerde yükseliş gösteren dolar için açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses dolar açıklaması yaptı, binlerce beğeni aldı
ibrahim tatlıses

Her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğiyle bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medyada büyük beğeni alan bir paylaşım yaptı. Tatlıses doların yükselişi ve Türkiye gündemi ile ilgili; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrağımızı yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu paylaşarak minnetini dile getirdi.

İşte İbrahim Tatlıses'in o paylaşımı

Sayın BAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan’a güvenim ve inancım tamdır... Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içerden ve dışardan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler!!! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın... Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü... Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!!! Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz... Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı... Birlik olursak herşeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline...!!!

İŞTE O VİDEO

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...