Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2014 14:37

İbrahim Tatlıses o diplomayı nasıl aldığını açıkladı

İbrahim Tatlıses, magazin basınında ve sosyal medyada çok konuşulan, bıyıklı resminin olduğu ilkokul diplomasını nasıl aldığını açıkladı.

İbrahim Tatlıses o diplomayı nasıl aldığını açıkladı
ibrahim tatlıses, ibrahim tatlıses diploma,

İbrahim Tatlıses'e ait olduğu iddia edilen bir ilkokul diploması, dün sosyal medyaya ve magazin basınının gündemine bomba gibi düşmüştü. Tatlıses'in o diplomayı, o dönemde Kilis'te çalıştığı ve Kartalbey İlkokulu'ndan 1976 yılında gece kurslarına giderek aldığı iddia edilmişti.
Tatlıses, Kartalbey İlkokulu'ndan 370 okul numarasıyla 3 Haziran 1976 tarihinde mezun olduğunu gösteren ve üzerinde okul müdürü Mehmet Gürbüz, öğretmen Ayten Gündinç ve öğretmen Hasan Kıdeyş ile Milli eğitim Müdür Yardımcısı Recep Çetinkaya'nın imzası bulunan diplomanın gerçek hikayesini instagram hesabından açıkladı.  İddia edilenin aksine okula hiç devam etmediğini söyleyen Tatlıses, diplomayı bir türkü karşılığında aldığını açıkladı.
BİR TÜRKÜ İLE DİPLOMA
İşte İbrahim Tatlıses'in o sözleri:  E ben size yıllarca ilk okul diplomamı kilis'ten aldım dedim ya sizler inanmıyordunuz, Şimdi ne oldu'da DEFİNE bulmuş gibi ibo'nun bıyıklı diplom'lı resmini bulduk, Çok büyük iş başarmışsınız gibi, Vallahi tebrik ederim; Arkadaşlar bizde inkar yok, Yalan'da yok.! Ne dediysek o.! Oyle dışarıdan falanda bitirmedim kiliste dostlarım vardı ehliyet alacaktım ilkokul diploması gerekir dediler bende gittim kiliste kartalbey ilkokulu'na bana bir türkü söyle dediler peki dedim ve diplomayı aldım dışarı çıktığımda sıradakiler sordu noldu ağe lan ne yaptın bişe yapmadım bi türkü söyledim ehliyeti aldım.! ALLAH ordaki hocalardan ve okul müdüründen RAZI OLSUN..!! Hiç olmazsa diplomalı bir türkücü olmamı sağladılar şükranlarım kilislilere...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...