Tgrt Haber
26 Ocak 2014 14:19

İbrahim Tatlıses ve Arif Sağ kavgası kızışıyor

Türkiye Musuki Eser Sahipleri Birliği'nin 8. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşanan olaylarla başlayan, İbrahim Tatlıses ile Arif Sağ arasındaki polemik büyüyor.

İbrahim Tatlıses ve Arif Sağ kavgası kızışıyor
ibrahim tatlıses, türkiye, musuki, eser, mesam, olağanüstü genel kurul, ibrahim tatılıses ile arif sağ, arif sağ,

MESAM'ın grup başkanı Arif Sağ yolsuzluk iddiaları nedeniyle divan kararıyla başkanlıktan alınmıştı. Ancak bu sonuca itiraz eden Arif Sağ görevine devam etti. Bunun üzerine "artık o koltuğu bırak" diyerek tepki gösteren İbrahim Tatlıses'e yanıt geçikmedi. Basın tıoplantısı düzenleyen Arif Sağ, "İbrahim söylediği lafları düzeltecek. Yolsuzluktan içeride olan kişiye ‘Bu iyi arkadaştır' diye sahip çıkacaksın. Sana emek vermiş insana hakaret edeceksin.  Özel hayatında yaşadıklarını, bazı kurumlar üzerinde yaşayacağını zannediyor. Herkes haddini bilecek" ifadeleriyle cevap verdi. İbrahim Tatlıses'in yanıtı ise Twitter'dan oldu. Türkiye Musuki Eser Sahipleri Birliği'nin (MESAM). Tatlıses, "MESAM’ın lakabı nedir biliyor musun Sayın Arif Sağ?... Ali Yavuz’un kârhanesi Arif Sağ’ın meyhanesi, piyasada bu lakabı herkes bilir. Herkes haddini bilecetke sen, neden haddini bilmiyorsun, sayın Arif Sağ. Herkesin hakkını çalmadan verin ki herkes haddini bilsin ya Arif. Acaba kim haddini bilecek sayın Arif Sağ’mısın? Sol musun? nesin söyle de bilelim. Başkanlıkta ekip olarak düştüğünüz halden ordasınız. Git artık. Sana bugüne kadar hoca deyip elini öptüğüm güne yazıklar olsun. İyisin de etrafın çok berbat Hoca..." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...