Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2018 15:28

İbrahim Tatlıses'ten çocuk açıklaması

Eski eşi Derya Tuna'nın sunuculuğunu yaptığı programa telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, "Sekizinci çocuğun her an olabileceğini" söyledi.

İbrahim Tatlıses'ten çocuk açıklaması
İbrahim Tatlıses

Kanal D'nin yeni sohbet programı "4 Kadın Zamanı" bugün ilk bölümü ile ekrana geldi. Seda Akgül, Hande Ataizi, Eylül Öztürk ve Derya Tuna'nın yer aldığı programa İbrahim Tatlıses telefonla bağlandı. Eski eşinin her zaman yanında olduğunu belirten İbrahim Tatlıses çok konuşulacak bebek açıklamasına imza attı.

"SEKİZİNCİ ÇOCUĞU BEKLİYORUM"

Oğlu İdo Tatlıses hakkında konuşan Tatlıses, "Yedi tane çocuğum var sekizinciyi bekliyorum. Şu an yok ama gelebilir. Her an her saniye… Elif Ada ile çocuk defterini kapatmadım. Yeni bir çocuğum daha olabilir.

"İDO'YA DİK DUR EĞİLME DİYORUM"

İdo çok kibar ve delikanlıdır ama yeri geldiği zaman çok serttir. Bana bile kafa tuttuğu zamanlar oluyor. Ben ona insanların önünde eğilme diyorum. O bana 'yok baba o büyük, ayıp olur' diyor. Bunu ben de Derya Tuna'da öğretmedi. Kendi kendine yaptığı bir davranış. Çok saygılı bir çocuk." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...