Tgrt Haber
08 Haziran 2022 13:09 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 13:23

İbrahim Tatlıses'ten çok ağır sözler: Ailemin içine ettiler...

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Tatlıses, isim vermeden birini ya da birilerini hedef aldı ve ''Ailemin içine ettiler'' diyerek isyan etti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
İbrahim Tatlıses'ten çok ağır sözler: Ailemin içine ettiler...
ibrahim tatlıses,twitter

Uzun yılların ardından televizyon ekranlarına şarkı programıyla geri dönen ve zaman zaman programında yaşananlarla adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, bu kez sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz haftalarda kızı Dilan Çıtak'ın nişan töreninde ailesiyle beraber objektiflere poz veren Tatlıses, Twitter hesabından birini ya da birilerini hedef alarak sert sözlerle tepki gösterdi.

Oğlu Ahmet Tatlıses ile arasının açık olduğu bilinen İmparator Twitter'daki paylaşımına, "İzmir'de çekirdek bir ailem var dedim, ailemin içine ettiler. O çekirdek aileyi büyütecektim. Bu saatten sonra kime hesap vereceğim, Allah'tan başka kimseye. Yapacağımı yapmışım herkesin yaşamı hayatı garantide kim sebep olduysa Allah onları bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum" yazdı.

İbrahim Tatlıses'ten çok ağır sözler: Ailemin içine ettiler...

İbrahim Tatlıses'in kimi ya da kimleri hedef aldığı ise henüz bilinmiyor. Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları, oğlu Ahmet'ten bahsettiğini iddia ederken bazıları ise yollarını ayırdığı kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'yı kastettiği yönünde yorumlarda bulundu.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...