Tgrt Haber
08 Eylül 2018 10:26

İdil Fırat'ın babası düğüne katılmayacak

Önder Fırat, oyuncu Mert Fırat'la apar topar evlilik kararı alan kızı İdil'e resti çekerek bugün gerçekleşecek düğününe katılmamaya karar verdi.

İdil Fırat'ın babası düğüne katılmayacak
İdil Fırat

Günaydın'ın haberine göre, iş insanı Önder Fırat, oyuncu Mert Fırat'la apar topar evlilik kararı alan sosyetik güzel kızı İdil Fırat'ın nişanından sonra düğününe de katılmamaya karar verdi.

DÜĞÜNE KATILMIYOR

Kına törenine taht ile gelerek adından söz ettiren İdil Fırat, oyuncu Mert Fırat ile bu akşam Çeşme Alaçatı'da evleniyor. Ancak Fırat'ın babası Önder Fırat, kızına erken evlilik kararından dolayı sinirli olduğu için düğününe katılmayacak.

NİŞANA DA KATILMADI

Evlilik kararının hızlı alındığına inanan iş insanı, kızına rest çekip "Düğüne katılmayacağım" dedi. Fırat, nişan törenine de katılmamıştı. Bu arada Sezen Aksu ve bazı dostları, Önder Fırat'ı kararından vazgeçirmek için devreye girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...