Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Nisan 2015 22:51

İdo Tatlıses'den sosyal medyayı sallayan 'saldırı' tweeti

Şarkıcı İdo Tatlıses, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıdan Trabzonspor'un sorumlu olduğunu sandı.

İdo Tatlıses'den sosyal medyayı sallayan 'saldırı' tweeti
ido tatlıses, trabzonspor, fenerbahçe saldırı,

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Rize'den hareket eden Fenerbahçe otobüsü, Trabzon Sürmene yolunda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda otobüs şoförü yaralandı. Olayın ardından hemen her kesimden tepki gelirken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de, "Düşüreceksin Trabzon'u küme görecekler bu ne ya? spor bu spor!!!!" yorumunda bulunarak tepki gösterdi. Tweetine gelen tepkilerin ardından mesajını silen ve olayı Trabzon'a yıktığı için özür dileyen İdo, üzüntüden bu şekilde konuştuğunu söyledi:
İdo Tatlıses'den sosyal medyayı sallayan 'saldırı' tweeti
"ÜZÜNTÜDEN OLAYI TRABZON'A YIKTIM"

"Kim olursa olsun 40 kişinin canına kıymaya kalkıyorsunuz ..!! İnsan mısınız ? Hayır... Aynı şey başka taraftarın başına gelse benim yazdığımı yazardı ..Bi sinirle Trabzon yazdım olay yeri orası denildiği için eğer değilse özür. fanatik bir taraftar olarak üzüntüden Trabzon'a yıktım olayı mazur görün. Birlerinin vicdansızlığı yüzünden bir gruba mal etmemem gerekir. Ne savcımız kaldı, ne masum genç kızlarımız, kadınlarımız ne futbolumuz!!! Kuru kuru Şiddete Hayır demek işe yaramış mı?????
Her yerde öfke, kan, acı, saldırı,yaralı, ölü... Nereye varacak sonumuz? Şoföre saldırmak bir otobüs dolusu insanın şarampolde takla atıp ölmesini istemektir. Lanet olsun dinmeyen, bitmeyen, iğrenç öfkenize!! Geçmiş Olsun Fenerbahçe"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...