Tgrt Haber
16 Ekim 2022 09:39 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 10:03

Yeni saç stiliyle Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a benzeyen İdo Tatlıses’i görenler şoke oldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta kızı Dilan Çıtak Tatlıses’i evlendirmiş, görkemli düğün töreni ünlü akınına uğramıştı. Düğüne Dilan Çıtak’la bir süredir küs olduğu iddia edilen İdo Tatlıses de eşi Yasemin Şefkatli ile katıldı. Saç stilini değiştiren İdo’yu gören davetliler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Yeni saç stiliyle Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a benzeyen İdo Tatlıses’i görenler şoke oldu!
magazin,kim jong-un,ido,ibrahim tatlıses

Geçen sene evlenen İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, küs olduğu kız kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses’sin düğününe eşi Yasemin Şefkatli ile katıldı. Düğünden tek bir kare fotoğraf paylaşmayan İdo ve eşi, ablaları Melek Zübeyde ile birkaç eğlenceli poz paylaştı. İdo Tatlıses’in yeni saç stilini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İdo’nun yeni saçlarını eşi Yasemin Şefkatli’nin nasıl kabul ettiği de merak konusu olurken Tatlıses sosyal medyada Kuzey Kore lideri Kim Joung-Un’a benzetildi.

İDO, KUZEY KORE LİDERİ KİM JOUNG-UN’A BENZETİLDİ

Bir süredir konuşmadığı kız kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses’in düğününde görüntülenen İdo Tatlıses, zaman zaman yaptığı imaj değişiklikleri ile dikkat çekiyor. Son imajı ise sosyal medyada alay konusu olan İdo’nun bu saç stiline eşi Yasemin Şefkatli’nin nasıl müsaade ettiği merak konusu oldu. İdo Tatlıses, yeni stiliyle sosyal medya takipçilerinin “Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a benzemişsin” yorumlarının hedefi oldu.

Yeni saç stiliyle Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a benzeyen İdo Tatlıses’i görenler şoke oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...